FOLLOW US: facebook twitter

Εκδράμουν στην Πάτρα οι Red Boys

Ημερομηνία: 23-05-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανηλειακού, οι περίφημοι Red Boys, είχαν εντυπωσιακή παρουσία την Κυριακή στο «Μαρακανά» κόντρα στον Πανθυρεατικό, καθώς δεν σταμάτησαν επί 90 λεπτά να τραγουδούν και να ενισχύουν με την φωνή τους τους παίκτες του Πανηλειακού. Δεν σταματούν όμως εδώ, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας. Την Τετάρτη θα βρεθούν μαζικά στο γήπεδο των Προσφυγικών στην Πάτρα για να στηρίξουν την ομάδα στο ματς με τον Πάτραι. Όπως ανακοίνωσαν διοργανώνουν εκδρομή με την τιμή της εκδρομής (λεωφορείο και εισιτηρίου του αγώνα) να είναι μόλις 12 ευρώ.


Η ανακοίνωση των Red Boys

«Πάμε σαν άλλοτε, πάμε όπως το 2002… Τότε ήταν για την μάχη ανόδου στην Α΄ Εθνική και την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου! Τώρα για την μάχη ανόδου στη Γ’ Εθνική και την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες! Όμως η δίψα, το πάθος και η καψούρα για την δάδα στο στήθος και τον ασπροκόκκινο θεό παραμένουν άσβεστες στο χρόνο! Την Τετάρτη ο ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ μας ταξιδεύει στην Πάτρα για να δώσει ένα ακόμα σημαντικό ματς με αντίπαλο το Πάτραι στο γήπεδο των Προσφυγικών και με θετικό αποτέλεσμα κλειδώνει οριστικά την άνοδο! Φυσικά ο ΛΑΟΣ του ΠΥΡΓΟΥ θα δώσει βροντερό «παρών» και σε αυτή την μάχη! Ο Σ.Φ. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ – RED BOYS διοργανώνει εκδρομή για τον αγώνα της Τετάρτης και ναυλώνει πούλμαν για να βρεθεί μαζικά στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας! Όπως αποδείχθηκε και στους δύο τελευταίους εντός έδρας “τελικούς”, όταν ΟΜΑΔΑ και ΚΟΣΜΟΣ του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ είναι … ΕΝΑ μπορούν να πετύχουν τα πάντα και δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν…

Τιμή εκδρομής (λεωφορείο + εισιτήριο γηπέδου): 12 ευρώ

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Τρίτη βράδυ στο Pit’s Fitili (κεντρική πλατεία), στα τηλέφωνα 6942286766 (Γιώργος) και 6972675032 (Αντώνης) ή με μήνυμα στη σελίδα του Συνδέσμου.

ΥΓ: Σχεδόν 20 χρόνια μετά πάμε για νέα κατάληψη στην Πάτρα και τα Προσφυγικά…

ΥΓ2: Ο κόσμος σου δεν σ’ άφησε ποτέ… Φέρε μας την άνοδο Πανηλειακέ…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος