FOLLOW US: facebook twitter

Εκδήλωση βράβευσης επιτυχόντων μαθητών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ

Ημερομηνία: 28-12-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Τους επιτυχόντες φοιτητές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ  για το 2018, τιμά σήμερα Παρασκευή 28-12-2018 στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου, ο  Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας.

Όπως τόνισε και ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας κος Ευθύμιος Κοτζάς, η βράβευση των μαθητών αποτελεί την ελάχιστη – συμβολική πάντοτε – συμμετοχή του Δήμου σε αυτή την ωραία και επιτυχή προσπάθειατων παιδιών για την εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Χώρας.  Και βέβαια επειδή η επιτυχία αυτή αφορά παιδιά επαρχίας γίνεται ακόμα πιο αξιέπαινη, αφού δυστυχώς στην Ελλάδα η εκπαίδευση έχει και ανθρωπογεωγραφικά χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα το παιδί της επαρχίας να μην αντιμετωπίζει με ίσους όρους το παιδί της πόλης, το οποίο ευκολότερα έχει την πρόσβαση σε όλο αυτό το σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.  Η επιτυχία  αυτή αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι η θέληση των παιδιών, οι δυνατότητες και η υπευθυνότητα των καθηγητών και η αγάπη και στήριξη των γονιών αποτελούν τα εχέγγυα της επιτυχίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την στήριξη του Κέντρου Κοινότητας Αρχαίας Ολυμπίας και της Υπεύθυνης σχολικών δραστηριοτήτων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού καςΤίτας Τερζή.

Οι μαθήτριες Μελίνα Δημητροπούλου της Γ! Τάξης του Γ! Γυμνασίου Πύργου και η Μυρσίνη Δημητροπούλου της ΣΤ! Τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου θα παίξουν έργα για βιολί και πιάνο ταξιδεύοντάς μας στο μαγικό κόσμο της κλασσικής μουσικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος