FOLLOW US: facebook twitter

Εκδήλωση βράβευσης 175 νέων φοιτητών από το δήμο Ήλιδας: Ευχή και ελπίδα όλων ως μελλοντικοί επιστήμονες να παραμείνουν στον τόπο τους

Ημερομηνία: 10-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Κοινωνία, Νέα

Την επιτυχία των δικών του παιδιών από τον δήμο Ήλιδας, των νέων πλέον φοιτητών και την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, επιβράβευσε το βράδυ του Σαββάτου ο δήμος Ήλιδας, στην συγκινητική εκδήλωση που διοργάνωσε στον Πολυχώρο Πολιτιστικών δραστηριοτήτων Αμαλιάδας, απονέμοντας στους επιτυχόντες τιμητικούς επαίνους. Συνολικά κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν 175 επιτυχόντες. Την εκδήλωση παρουσίασε η ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Ήλιδας σε θέματα πολιτισμού, Ξένια Σαφαρή.

Οι πρωταγωνιστές της βραδιάς, οι νέοι φοιτητές του δήμου Ήλιδας καθώς και οι οικογένειές τους, ήταν όλοι εκεί και όπως είπε ο δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος στο καλωσόρισμα του, ο δήμος δίνει μεγάλη σημασία στην επιτυχία των παιδιών, γι αυτό και διοργάνωσε αυτήν την εκδήλωση για να επιβραβεύσει τους κόπους τους. Συνεχάρη τους νέους φοιτητές για την επιτυχία τους, τονίζοντας ότι αυτοί θα είναι οι αυριανοί επιστήμονες του δήμου Ήλιδας και τους ευχήθηκε καλές σπουδές και καλή επαγγελματική αποκατάσταση στο μέλλον. Κάλεσε δε τους νέους φοιτητές να γίνουν πρεσβευτές του δήμου Ήλιδας και μέσα από τις σπουδές τους να προσφέρουν στο τόπο τους, να παραμείνουν εδώ και να μην ξενιτευτούν γιατί η πατρίδα τους χρειάζεται.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Δημήτρης Μπαξεβανάκης που συνεχάρη τα παιδιά αλλά και τις οικογένειές τους που τα υποστήριξαν σε όλον τον αγώνα τους για την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και παράλληλα αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Υπουργείου στο θέμα των μετεγγραφών των φοιτητών. Τα συγχαρητήριά τους στους νέους φοιτητές έδωσαν κι οι βουλευτές Έφη Γεωργοπούλου Σαλτάρη η οποία και τους προσέφερε βιβλία και ο Γιάννης Κουτσούκος που τόνισε ότι οι μεγάλοι και η Πολιτεία θα πρέπει να τους εξασφαλίσει τις κατάλληλες συνθήκες για να παραμείνουν στον τόπο τους μετά τις σπουδές τους,  ο πρώην Γ.Γ του Υπουργείου Ναυτιλίας Διονύσης Καλαματιανός,  ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος Μιχάλης Κατρίνης και ο υποψήφιος βουλευτής Σάκης Κότσιφας. Συγχαρητήρια έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης οικονομικών Παναγιώτης Μπράμος,  που και αυτός τόνισε ότι πρέπει να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας για να μπορέσουν να κρατήσουν τους νέους στη χώρα μας, όπως και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο αντιδήμαρχος Νώντας Παναγιωτόπουλος,  ο Αρχιμανδρίτης π. Δαμασκηνός Πετράκος που μετέφερε και τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Ηλείας κ.. Γερμανού,  ο αντιδήμαρχος του δήμου Ήλιδας Σπύρος Τζουλέκης,  ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, ο πρώην βουλευτής Παναγιώτης Αδρακτάς κ.α

Η βραδιά έκλεισε με του χαιρετισμούς δύο διευθυντών σχολείων, του διευθυντή του Εσπερινού σχολείου Αμαλιάδας Γιάννη Χριστόπουλου και του Λυκείου Σιμοπούλου Αβραάμ Μπούρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος