FOLLOW US: facebook twitter

Εκδήλωση με ομιλητή τον διεθνολόγο Σάββα Καλεντερίδη με πρωτοβουλία των Ενώσεων Αποστράτων της Ηλείας

Ημερομηνία: 13-02-2020 | Συντάκτης:

Διάλεξη με θέμα τις γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, την Ανατολική Μεσόγειο και τη Λιβύη και πώς αυτές επηρεάζουν Κύπρο και Ελλάδα θα δώσει αύριο στις 7 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας στον Πύργο ο διεθνολόγος, συγγραφέας και στρατιωτικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ηλείας (ΣΕΑΝ) σε συνεργασία με την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ) και Ναυτικού Ηλείας (ΕΑΑΝ), οι πρόεδροι των οποίων παρέθεσαν χθες σχετική συνέντευξη Τύπου.

Ο πρέοεδρος του ΣΕΑΝ, Νίκος Παναγιωτάκοπουλος δήλωσε ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται για να συμβάλει στην ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τα εθνικά θέματα από ανθρώπους με την απαραίτητη γνώση.

«Σε αυτή τη ρευστή γεωπολιτική κατάσταση που παρακολουθούμε να εντείνεται και να διαμορφώνεται με απρόβλεπτες εξελίξεις, πήραμε την πρωτοβουλία για να αναδείξουμε το ρόλο μας για την κοινωνική συνοχή και την αφύπνιση της εθνικής συνείδησης. Θα επιδιώξουμε και με άλλες δραστηριότητες να φέρουμε το κοινό της Ηλείας σε επαφή με ειδικούς που έχουν θητεία και εμπειρία σε θέματα ανάλογου ενδιαφέροντον για να ενημερώνουμε τους πολίτες της Ηλείας», τόνισε και απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στην εκδήλωση.

Ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Ηλείας, Γ. Σταματόπουλος, τόνισε ότι πρόκειται για μια διάλεξη υψηλού επιπέδου σχετικά με τα εθνικά θέματα, ενώ ο πρόεδρος της ΕΑΑΝ Ηλείας, Ζώης Υφαντής, συνεχάρη τον κ. Παναγιωτακόπουλο για την πρωτοβουλία και πρόσθεσε ότι είναι μια εκδήλωση στην οποία θα αναλυθούν κρίσιμα και εν εξελίξει γεωπολιτικά ζητήματα που αφορούν τη χώρα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος