FOLLOW US: facebook twitter

Εκδήλωση: “Μαθητές & γονείς στην “αρένα” των εξετάσεων – Ποιος είναι ο ρόλος των γονέων στην υποστήριξη των μαθητών;”

Ημερομηνία: 07-12-2021 | Συντάκτης:

Εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού

 

Ο δρόμος των εξετάσεων για τους μαθητές, είναι ένα μακρύ και δύσκολο μονοπάτι, κατά το οποίο θα κληθούν να δοκιμαστούν σε απαιτητικές συνθήκες. Το σχολείο και το φροντιστήριο, διαδραματίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία των μαθητών σε γνωστικό επίπεδο, προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα, ώστε να είναι έτοιμοι να πετύχουν επιδόσεις που θα τους βοηθήσουν στην εκπλήρωση των στόχων τους.

Παράλληλα οι έφηβοι μαθητές, χρειάζονται υποστήριξη από το οικογενειακό τους περιβάλλον και κυρίως ψυχολογική και συναισθηματική υποστήριξη, για να καταφέρουν να αντέξουν στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν και παράλληλα να είναι αποτελεσματικοί, ώστε να πετύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο Σπύρος Ζαφειρόπουλος, Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, σας προσκαλεί στην εκδήλωση επαγγελματικού προσανατολισμού “Μαθητές & γονείς στην “αρένα” των εξετάσεων – Ποιος είναι ο ρόλος των γονέων στην υποστήριξη των μαθητών;” όπου θα ενημερωθείτε για θέματα επαγγελματικής ανάπτυξης και επαγγελματικού προσανατολισμού των μαθητών, στοχοθεσίας, διαχείρισης χρόνου και άγχους των εξετάσεων, οργάνωσης μελέτης. Στο τέλος του σεμιναρίου θα διεξαχθεί ανοικτή συζήτηση.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 στις 17:00 στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Ήλιδας (Σοχιά) σε διοργάνωση των Φροντιστηρίων Ιδιαίτερο και Επιστημονικό, αλλά και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Zoom.

Αν θέλετε να συμμετέχετε διαδικτυακά, δηλώστε συμμετοχή στο σύνδεσμο: https://forms.gle/Tb1oztysbCrqnrvj8 ή σκανάροντας την παρακάτω εικόνα με το κινητό σας.

image.png

Περισσότερες Πληροφορίες

* O Σπύρος Ζαφειρόπουλος είναι κάτοχος Πτυχίου Ανωτάτης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ), του Προγράμματος Ειδίκευσης Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΠΕΣΥΠ). Συνεργάζεται με εταιρίες που δραστηριοποιούνται και καινοτομούν στο χώρο των Ψυχομετρικών Τεστ και είναι πιστοποιημένος για την χρήση και εφαρμογή των ψυχομετρικών εργαλείων επαγγελματικού προσανατολισμού. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛ.Ε.ΣΥ.Π.). Τέλος, είναι πιστοποιημένος από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.).

Κέντρο Ακαδημαϊκής & Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας

Τηλέφωνο: 6973395041 email: orientation.gr@gmail.com web: www.orientation.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος