FOLLOW US: facebook twitter

Εκδηλώσεις στο Δήμο Πηνειού: Μολοσσοί και Άλογα

Ημερομηνία: 15-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Το ΝΠ Πολιτισμού-Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Πηνειού  και ο Όμιλος Φίλων Μολοσσού Ηπείρου με πρόεδρο τον Παν. Θανόπουλο, πραγματοποιούν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11.00 στο Πάρκο ΟΣΕ Βαρθολομιού  την 4η Πανελλήνια παρουσίαση σκύλων (Μ.Τ.Η) Μολοσσός της Ηπείρου, μιας ξεχωριστής φυλής σκύλου.

«Στην όμορφη και άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα μιλήσουν ο διεθνής Κριτής F.C.I κ. Στέλιος Μακαρίτης και ο κτηνίατρος Δημήτρης Λαγανόπουλος», αναφέρει ο πρόεδρος του ΝΠ Δημήτρης Βασιλόπουλος και απευθύνει πρόσκληση προς όλους τους ζωόφιλους να παρακολουθήσουν την εκδήλωση όπου φυσικά θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προφύλαξης λόγω covid-19.

Επίσης την ίδια μέρα στις 16.00 στη Λάκκα Σισίνη (Χρέπα) το ΝΠ του Δήμου Πηνειού πραγματοποιεί μια επίσης ενδιαφέρουσα εκδήλωση: ο διεθνής Κριτής  κ. Στέλιος Μακαρίτης θα ελέγξει και θα πιστοποιήσει άλογα της φυλής Ανδραβίδας.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται στα πλαίσια της πρωτοβουλίας  του δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου να ιδρύσει στο Δήμο Ιππικό Όμιλο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος