FOLLOW US: facebook twitter

Έκαναν λαμπίκο και το Κατάκολο! – Εκστρατεία καθαριότητας από εθελοντές, συλλόγους και δήμο Πύργου

Ημερομηνία: 29-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Περιβάλλον

Μετά την Σπιάντζα και τις παρεμβάσεις τους σε γειτονιές του Πύργου,  ομάδες εθελοντών και συλλόγων  έκαναν λαμπίκο το Σάββατο και το Κατάκολο! Με πολύ αγάπη και μεράκι, από τις 8 το πρωί έως και το μεσημέρι, μικροί και μεγάλοι, με μαύρες σακούλες, γάντια, σκούπες αλλά και καπέλα για την ζέστη, υποστηριζόμενοι και από μηχανήματα του δήμου Πύργου, έκαναν διάφορες εργασίες καθαρισμού αλλά και καλλωπισμού  στο Κατάκολο, αφού έβαψαν μέχρι και τις μπασκέτες!

Οι χώροι βεβαίως ήταν ήδη προσεγμένοι, αλλά έβαλαν και οι εθελοντές το χεράκι τους, για να γίνουν ακόμα καλύτεροι στο όμορφο αλσύλιο, στην παιδική χρά, τους αθλητικούς χώρους αλλά και στις παρυφές του βουνού. Στον καθαρισμό του Κατακόλου συμμετείχαν το Γραφείο Εθελοντισμού και η Υπηρεσία Πρασίνου και ανακύκλωσης δήμου Πύργου,  ο Σύλλογος Νέων Καταραχίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατακόλου Ο ΦΑΡΟΣ και πρόσκοποι από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Πύργου. Κι είναι πραγματικά πολύ παρήγορο να βλέπεις νεαρά παιδιά, ακόμα και γονείς με τα παιδιά τους, ολόκληρες οικογένειες, να συμμετέχουν σε τέτοιες εθελοντικές δράσεις για να ζούμε σε όμορφους και καθαρούς χώρους.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν τα μέλη του Συλλόγου Νέων Καταραχίου που είναι και από τους πρωτεργάτες της συγκεκριμένης εθελοντικής δράσης «Δεν σταματάμε πουθενά..Ότι και να ακούσουμε καλό ή κακό εμείς προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε να γίνει καλύτερος ο τόπος μας . Όλοι μπορούμε να κρίνουμε από έναν υπολογιστή αλλά οι πράξεις μιλάνε από μόνες τους. Ευχαριστούμε την υπηρεσία πρασίνου και καθαριότητας που πάντα είναι δίπλα μας οποιαδήποτε μέρα και ώρα τους ζητήσουμε και όλους όσους  παρευρέθηκαν σήμερα κοντά μας συλλόγους και εθελοντές!!!

Συνεχίζουμε…»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος