FOLLOW US: facebook twitter

Έγκριση 30.000 ευρώ στο ΚΕΦΙΑΠ για προμήθεια εξοπλισμού – Μειώθηκαν οι διακομιδές από το Νοσοκομείο Πύργου προς την Πάτρα

Ημερομηνία: 27-09-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Υγεία

Μπορεί το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα ιδίως με την επαρκή στελέχωσή του, ωστόσο οι προσπάθειες αναβάθμισής του συνεχίζονται από την διοίκηση μέχρι και την ύστατη ώρα.

Έτσι μετά την ολοκλήρωση της εγκατάσταση του νέου αξονικού τομογράφου ήρθαν και τα στοιχεία των διακομιδών του τελευταίου διμήνου  που δίνει στην δημοσιότητα ο διοικητής κ. Κώστας Διαμαντόπουλος σύμφωνα με τα οποία μειώθηκαν κατά ένα σημαντικό ποσοστό οι διακομιδές ασθενών στην Πάτρα, μείωση που έχει ξεκινήσει από την αρχή του έτους. Έτσι τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο του 2010 είχαμε 681 διακομιδές σε Νοσοκομεία της Πάτρας ενώ αντιστοίχως το ίδιο διάστημα το 2018 είχαμε 819 διακομιδές.

Παράλληλα ενέργειες γίνονται και για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τα άτομα με ειδικές ανάγκες στο ΚΕΦΙΑΠ.  ΈΤΣΙ, Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας μετά από αίτημα της διοίκησης του Νοσοκομείου Πύργου  η χρηματοδότηση 30.000 ευρώ για την προμήθεια εξοπλισμού στο ΚΕΦΙΑΠ. Μεταξύ των ειδών συμπεριλαμβάνεται εξοπλισμός για φυσικοθεραπεία παιδιών που δεν υπάρχει σήμερα και ανελκυστήρας πισίνας για την πρόσβαση τετραπληγικών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος