FOLLOW US: facebook twitter

Εγκατάσταση «Σίτρακ» σε δύο παραλίες προγραμματίζει ο δήμος Ζαχάρως

Ημερομηνία: 18-06-2020 | Συντάκτης:

Εγκρίθηκε η αναμόρφωση του προϋπολογισμού από την Οικονομική Επιτροπή

Μηχανισμό πρόσβασης ατόμων με αναπηρία στη θάλασα προτίθεται να εγκαταστήσει ο δήμος Ζαχάρως, προκειμένου να παρέχει πολύτιμες υπηρεσίες ενόψει καλοκαιριού σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Το θέμα συζητήθηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα σε πρόσφατη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου και σε επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ζαχάρως θα γίνει αναμόρφωση του προϋπολογισμού με τη δημιουργία κωδικού με τίτλο «Υπηρεσίες Προσβασιμότητας σε παραλία SEATRAC».

Ο δήμαρχος Ζαχάρως και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Κώστας Αλεξανδρόπουλος, ανέφερε στην εισήγησή το ότι η εταιρεί ΤΟΒΕΑ προσφέρει τη δυνατότητα στον δήμο να διαθέσει εξοπλισμό και υπηρεσίες ανά έτος, ώστε τα άτομα με αναπηρία και τα άτομα με κινητικά προβλήματα να απολαύσουν αυτόνομα τη θάλασσα.

Η ολοκληρωμένη προσφορά περιλαμβάνει εξοπλισμό και υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των Δήμων και των ατόμων που απολαμβάνουν τις προσβάσιμες παραλίες. Το κόστος του συνόλου των υπηρεσιών και του εξοπλισμού, όπως περιγράφονται στη συνημμένη προσφορά, για τη θερινή περίοδο του έτους 2020 ανέρχεται στα 5.000€ πλέον ΦΠΑ 24%. Ο Δήμος ενδιαφέρεται για δύο σημεία για την εγκατάσταση SEATRAC. Άρα απαιτείται αναμόρφωση του φετινού προϋπολογισμού 2020 με τη δημιουργία σχετικού κωδικού με ποσό 12.400 ευρώ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος