FOLLOW US: facebook twitter

Εγκαινιάζεται σήμερα η εθιμική Εμποροπανήγυρις Στρεφίου

Ημερομηνία: 17-10-2022 | Συντάκτης:

Δυναμικό come back με 200 και πλέον εμπόρους από όλη την Ελλάδα, Λούνα παρκ, λαϊκές βραδιές και πολλές εκπλήξεις

Δυναμικά επιστρέφει η μεγάλη  εθιμική Εμποροπανήγυρη Στρεφίου, η οποία διοργανώνεται φέτος από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, μετά από δύο χρόνια απουσίας  λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας και για το λόγο αυτό η επισκεψιμότητα αναμένεται να είναι τεράστια.

Τα εγκαίνια της Εμποροπανήγυρης θα γίνουν στον χώρο διεξαγωγής της στο Στρέφι,σήμερα  Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 19:30, παρουσία των τοπικών Αρχών και φορέων του Νομού μας. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εμποροπανηγύρεις στην Ελλάδα που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όχι μόνο των Ηλείων αλλά και κατοίκων όμορων νομών. Οι συμμετοχές φέτος εμπόρων και μικροπωλητών από όλη τη χώρα  ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, αγγίζουν τις 200, ενώ στο πανηγύρι του Στρεφίου οι καναναλωτές μπρούν να βρούν όλου του κόσμου τα καλά,  διάφορα είδη ένδυσης, υπόδυσης, εξοπλισμού σπιτιού κ.α., καλύπτοντας όλο το φάσμα των εμπορικών δραστηριοτήτων.

 Επίσης στο χώρο θα λειτουργούν, εστιατόριο, μπαρ, λούνα παρκ σε νέο δαιμροφωμένο χώρο απέναντι από την κεντρική είσοδο, πάγκοι με παραδοσιακά γλυκά, λουκουμάδες, χαλβά Φαρσάλων, λουκούμια, τουλούμπες, Γαννιώτικα κ.α. Το γεγονός αυτό και η πολύχρονη λειτουργία του, έχουν καταστήσει το Στρέφι ένα από τα δυναμικότερα και μεγαλύτερα παζάρια σε όλη την Ελλάδα.  Η εμ[ορππανήγυρις θα είναι ανοιχτή από το πρωί έως αργά το βράδυ προσφέροντας στον κόσμο ψυχαγωγία και συμφέρουσες αγορές, αλλά και ένα μεγάλο μουσικό πρόγραμμα καθημερινά με μουσικά συγκροτήματα, όπο ξεχωρίζουν οι εμφανίσεις της Έφης Θώδη και της Γωγώς Τσαμπά.

Η Εμποροπανήγυρις Στρεφίου ήδη άνοιξε άτυπα τις πόρτες της το Σαββατοκύριακο με εκατοντάδες επισκέπτες να κάνουν ποδαρικό. Τέλος να σημειώσουμε ότι για την εξυπηρέτηση του κοινού θα υπάρχουν δύο χώροι στάθμευσης, ενώ η   Εμποροπανήγυρη θα διεξαχθεί με την τήρηση των προβλεπόμενων πρωτοκόλλων για την προστασία από τον covid-19».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος