FOLLOW US: facebook twitter

Εγκαινιάστηκε η 19η Έκθεση βιβλίου στην Κουρούτα – Ταξίδι στον μαγικό κόσμο του βιβλίου

Ημερομηνία: 01-08-2022 | Συντάκτης:

Με μεγάλη επιτυχία και ανάλογη επισκεψιμότητα, πραγματοποιήθηκαν  το βράδυ της Παρασκευής τα εγκαίνια της 19ης Έκθεσης Βιβλίου στην πλατεία της Κουρουτας που διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Ήλδιας , στον πολύ ωραία διαμορφωμένο υπαίθριο  χώρο που στεγάζει τα περίπτερα με τα βιβλιοπωλεία, φιλοξενώντας χιλιάδες τίτλους βιβλίων και πάνω από 40 μεγάλου εκδοτικούς οίκους.

Το «παρών»  έδωσαν όλα τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου με τον πρόεδρο  του Εμπορικού Συλλόγου Ήλιδας κ. Φώτη  Νικολόπουλο να  ανοίγει την εκδήλωση, τονίζοντας ότι η Εκθεση Βιβλίου παραδοσιακά  πλέον αποτελεί θεσμό για την Αμαλιάδα και την Κουρούτα που είναι άλλωστε ο καλοκαιρινός προορισμός του δήμου Ήλιδας.  και ότι έχει σαν στόχο αφενός την επαφή των ανθρώπων του νομού με τον μαγικό κόσμο του βιβλίου και αφετέρου να προσελκύσει κόσμο στην περιοχή της Αμαλιάδας  Αναφέρθηκε επίσης στις παράλληλες δράσεις της έκθεσης, όπως την Κυριακάτικη συναυλία των Αλκατράζ που διοργανώνει η Περιφέρεια και στην συνεργασία που είχαν με τον αντιπεριφερειάρχη Ν. Κοροβέση  στα πλαίσια της έκθεσης, καθώς και στις βραδιές αστροπαρατήρησης, από  3-5 Αυγούστους, σε συνεργασία με την ομάδα Αστροπαρατήτησης Ν. Ηλείας ΒΕΓΑΣ, καλώντας τον κόσμο να τις απολαύσει.  Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Γιάννης Γεωργακοπουλος ευχαρίστησε κ αυτός με την σειρά του όλους τους καλεσμένους καθώς κ τους χορηγούς της εκδήλωσης!

 Στην συνέχεια ο δήμαρχος Ηλιδας κ. Λυμπέρης ευχήθηκε καλή θητεία στο νέο ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου επισημαίνοντας ότι με την  έκθεση βιβλίου η Κουρούτα γίνεται σημείο αναφοράς της Ηλείας για ένα δεκαήμερο ενώ οι δράσεις αυτές αναζωογονούν τον εμπορικό κόσμο και την αγορά του δήμου ήλδιας, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν και  οι βουλευτές Ηλείας  Ανδρεας Νικολακόπουλος   Διονυσια Αυγερινοπούλου και Διονύσης  Καλαματιανός.

Στα περίπτερα της έκθεσης περιηγήθηκε πολύς κόσμος  και μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν τα αγαπημένα τους βιβλία.

Η έκθεση βιβλίου στην Κουρούτα θα συνεχιστεί ως τις 8 Αυγούστου και θα είναι επισκέψιμη από τις 8 το βράδυ έως τα μεσάνυχτα,ενώ η επόμενη δράση του Εμπορικού Συλλόγου θα είναι η «Λευκή Νύχτα» στην Αμαλιάδα στις 13 Αυγούστου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος