FOLLOW US: facebook twitter

Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία του Συλλόγου «Πύργος Όλοι Μαζί» – Γιόρτασαν και τα 5α γενέθλια από την ίδρυσή και λειτουργία τους

Ημερομηνία: 20-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Τα νέα του γραφεία στην οδό 28ης Οκτωβρίου 54, στον δεύτερο όροφο, σε χώρο που τους παραχώρησε ο Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός, εγκαινίασε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το απόγευμα της Κυριακής, παρουσία πολλών μελών του, εκπροσώπων συλλόγων, φορέων και κατοίκων της πόλης του Πύργου.

Τα εγκαίνια τέλεσαν οι ιερείς π. Ν. Κατσηδήμας, Π. Κλουκίνας ενώ η πρόεδρος κ. Πηνελόπη Νικολοπούλου και η αντιπρόεδρος κ. Κορίνα Ζαβέα ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη Ηλείας για τα γραφεία που τους παραχώρησε και αναφέρθηκαν στις πλούσιες δράσεις του Συλλόγου, παλιές και νέες που βασίζονται στον πολιτισμό, στην διατήρηση της παράδοσης, τον εθελοντισμό, την κοινωνική αλληλεγγύη και την προσφορά στον τόπο και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Μάλιστα τα εγκαίνια του Συλλόγου συνέπεσαν με τα γενέθλιά του, καθώς ο «ΠΥΡΓΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» γιόρτασε τα 5 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του. Τα γενέθλια του γιόρτασαν τα μέλη του με συνεστίαση και γλέντι στην ταβέρνα  «Νικόλας» στον Πύργο που πάντα στηρίζει τις δράσεις τους, με πλούσιο γεύμα, την απαραίτητη τούρτα γενεθλίων που έκοψαν τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου και χορό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος