FOLLOW US: facebook twitter

Εγκαίνια και κοπή πίτας 2 σε 1!: Οι «ΕρασιΤΕΧΝΕΣ» Αμαλιάδας απέκτησαν το δικό τους μόνιμο θεατρικό στέκι σε χώρο που τους παραχώρησε ο Μητροπολίτης Ηλείας

Ημερομηνία: 05-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Νέα, Πολιτισμός

Μετά το τέλος των παραστάσεών τους «Ράφτης Κυριών» , το δικό τους μόνιμο «σπίτι»,  «Το Στέκι των ερασιτεχνών» της Θεατρικής Ομάδας ΕρασιΤΕΧΝΕΣ Αμαλιάδας, έναν χώρο που τους παραχώρησε η Ι. Μητρόπολη Ηλείας δίπλα από την Ι.Μονή Φραγκαβίλλας στο ισόγειο της φοιτητικής εστίας, εγκαινίασαν με χαρά το Σάββατο το απόγευμα τα μέλη της Ομάδας κόβοντας παράλληλα και την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Εγκαίνια και κοπή πίτας 2 σε 1!

Μετά τον αγιασμό των εγκαινίων που τέλεσε ο Μητροπολίτης Ηλεάις κ. Γερμανός, ευλόγησε και την πίτα της Ομάδας. Μάλιστα ο Μητροπολίτης μίλησε με πολύ όμορφα πατρικά λόγια δίνοντας τα συγχαρητήρια του για το έργο της θεατρικής ομάδας και τους έδωσε τις ευχές του για καλή χρονιά, δημιουργική και υγεία στις οικογένειές τους.  Ακολούθως ο σκηνοθέτης της θεατρικής ομάδας «ΕρασιΤΕΧΝΕΣ»  κ. Χάρης  Κότσιφας αναφέρθηκε στην σχέση του Χριστιανισμού και του θεάτρου ευχαριστώντας εκ μέρους όλης της ομάδας τον Σεβασμιότατο για την λύση που έδωσε στο πολύχρονο στεγαστικό πρόβλημα της ομάδας τους. Τέλος χαιρετισμό απηύθυνε και η καλλιτεχνική διευθύντρια του Δήμου Ήλιδας κ. Σαφαρή μεταφέροντας χαιρετισμό του Δημάρχου. Τυχεροί του φλουριού αναδείχθηκαν η Ασπασία Ζερλεντέ, η Μαρία Καραμαλίκη και ο Χρήστος Νταλαμάρας.

Ανοίγουν πανιά για Καρδίτσα

Τέλος να σημειώσουμε ότι τα ευχάριστα συνεχίζονται για την Θεατρική Ομάδα Αμαλιάδας «ΕρασιΤΕΧΝΕΣ»,  καθώς μετά την επιτυχημένη πορεία των  φετινών παραστάσεών της στο Λαζαράκειο και τα εγκαίνια του νέου της χώρου, ανοίγει τα φτερά της για την Καρδίτσα. Η ομάδα πρόκειται να συμμετάσχει  στο 35ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας με το έργο «Ράφτης Κυριών» του Feydeau, που θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 23 Μαρτίου 2019.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος