FOLLOW US: facebook twitter

Εγκαίνια έκθεσης στη βιβλιοθήκη Λεχαινών

Ημερομηνία: 24-10-2021 | Συντάκτης:

Με μεγάλη επιτυχία, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 στις 18.30 μ.μ. το απόγευμα, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, στα Λεχαινά πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Έκθεσης Βιβλίων και Εγγράφων με θέμα:

«Σελίδες του ’21. Βιβλία και έγγραφα ιστορούν τους αγώνες του Τόπου μας στα χρόνια της Εθνικής Παλιγγενεσίας».


Την έκθεση, μετά από πολύμηνη έρευνα σε πρωτογενείς και δευτερογενείς ιστορικές  πηγές, επιμελήθηκε και οργάνωσε ο Όμιλος  Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λεχαινών συμμετέχοντας στο Σχέδιο Δράσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας «Δυτική Ελλάδα 1821-2021» για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.

Στα εγκαίνια της Έκθεσης  παρευρέθη πλήθος πολιτών από τον Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης όλων των ηλικιών που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για τα βιβλία όσο και για τα υπόλοιπα εκθέματα.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Ανδρέας Φίλιας υπεύθυνος σε επίπεδο περιφέρειας για τον συντονισμό των εκδηλώσεων των αφιερωμένων στην επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, η κ. Θεοδώρα- Διονυσία Αυγερινοπούλου βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ και ο κ. Ιωάννης Λέντζας Δήμαρχος του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος