FOLLOW US: facebook twitter

Έγινε η πρώτη συνάντηση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 11-06-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Υγεία
Στόχος η προσφορά αξιοπρεπών υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους της Βόρειας Ηλείας

Με βασικό στόχο την δημιουργία ενός Νοσοκομείου με «όραμα δεκαετίας» όπως τονίστηκε, που θα προσφέρει αξιοπρεπείς υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της Βόρειας Ηλείας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, η πρώτη συνάντηση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας στο Λαζαράκειο.

Ο αναπληρωτής Διοικητής της Ν.Μ. Αμαλιάδας Άκης Χουζούρης, μίλησε για τους σκοπούς του Συλλόγου- η πρώτη ιδρυτική Γενική Συνέλευση του οποίου πρότεινε να γίνει τον Αύγουστο- τονίζοντας πως ο χαρακτήρας του δεν θα είναι πολιτικός και συνδικαλιστικός αλλά υποστηρικτός και αναπτυξιακός. Παράλληλα, πρότεινε στη νέα ιδρυτική επιτροπή να συμμετέχουν ως πρόεδρος ο Ανδρέας Παπαδάκος και μέλη οι νέοι Δήμαρχοι Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος και Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας καθώς και ένας εκπρόσωπος από το Νοσοκομείο.

«Θα πρέπει άμεσα να γίνει ολική ψηφιακή κάλυψη των κατοίκων της Βορειας Ηλείας σε θέματα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης. Να λειτουργήσει το τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στη νέα πτέρυγα, να μπορέσει το Νοσοκομείο Αμαλιάδας να αυτονομηθεί αποκτώντας αυτοτέλεια ώστε να περιοριστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το ιατρικό προσωπικό εξαιτίας της διασύνδεσης του με το Νοσοκομείο Πύργου και να αγωνιστούν όλοι μαζί για την παραμονή και αναβάθμιση του» είπε και κάλεσε όλους τους πολίτες της Βόρειας Ηλείας να μετέχουν στο Σύλλογο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος