FOLLOW US: facebook twitter

“ Έφυγε” ο Πυργιώτης Αρχιτέκτων Μηχανικός Τάσος Παυλίδης

Ημερομηνία: 07-11-2022 | Συντάκτης:

Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Πύργου

Θλίψη στην τοπική κοινωνία αλλά και στον τεχνικό και κατασκευαστικό κλάδο της Ηλείας, έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του γνωστού Πυργιώτη Αρχιτέκτονα Μηχανικού Τάσου Παυλίδη που έφυγε χθες από την ζωή σε ηλικία 79 ετών. Άνθρωπος ευγενής και αγαπητός , ενεργός πολίτης αλλά και άνθρωπος της παρέας, διασκέδαζε την οικογένεια και τους φίλους του με το ακορντεόν του, καθώς λάτρευε τη μουσική.
Ο Τάσος Παυλίδης ήταν ωστόσο ένας από τους καλύτερους αρχιτέκτονες μηχανικούς του Πύργου, καθώς πολλά έργα φέρουν τη δική του σφραγίδα, όπως αναπλάσεις, πλατείες, δρόμοι και αποκαταστάσεις στην πόλη μας αλλά και σε άλλα μέρη, που αποτελούν δικά του σχέδια και έργα.


Το συγκινητικό μήνυμα του γιου του Γιώργου

Παντρεμένος με την συμβολαιογράφο Βάσω Παυλίδη – Ταυλοπούλου απέκτησαν ένα γιο τον Γιώργο, ο οποίος μάλιστα συγκινεί αποχαιρετώντας τον πατέρα του με ανάρτηστή του στο φβ με μια φωτογραφία τους και το παρακάτω μήνυμα: .
«Ο πατέρας μου, Αναστάσιος Παυλίδης, έφυγε από τη ζωή χτες τη νύχτα.
Ήταν ένας οξυδερκής, δίκαιος, αυστηρός κι ευγενής άνθρωπος.
Ήταν άσσος στο σχεδιαστήριο, εξαιρετικός ακορντεονίστας και ο πιο δυνατός άνθρωπος που γνώρισα ποτέ.
Πίσω του άφησε ένα τεράστιο σε όγκο, υψηλού επιπέδου αρχιτεκτονικό έργο, στην πόλη που έζησε και σε άλλα μέρη. Με έμαθε να ζητώ μόνο τεκμηριωμένες απαντήσεις, να απεχθάνομαι τη βία και να τιμώ την εργασία. Του οφείλω ένα τεράστιο κομμάτι από τη μουσική που λατρεύω. Καλό ταξίδι μπαμπά, τα υπόλοιπα τα λέμε στην άλλη πλευρά.
Μέχρι τότε, θα προτιμώ να μας θυμάμαι κάπως έτσι:


Η κηδεία του Τάσου Παυλίδη, θα γίνει σήμερα Δευτέρα 7/11/2022 από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πύργου στις 15.30 μμ.


Η Πρωινή εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος