FOLLOW US: facebook twitter

«Έφυγε» δίπλα στα αγαπημένα του σκυλιά…

Ημερομηνία: 12-01-2023 | Συντάκτης:

-Νεκρός στο χωράφι του στον Άγιο Ηλία Πύργου βρέθηκε χθες ο 72χρονος Νίκος Χρονόπουλος

Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

Στο χωράφι του στον Άγιο Ηλία Πύργου και λίγα μέτρα μακριά από τα αγαπημένα του σκυλιά άφησε χθες το μεσημέρι την τελευταία του πνοή σε ηλικία 72 ετών περίπου ο Νίκος Χρονόπουλος,

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με μαρτυρίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, φέρεται να μετέβη στο αγρόκτημά του λίγο μετά τις 10:30 το πρωί για να εκτελέσει αγροτικές εργασίες και να φροντίσει τα τέσσερα σκυλιά που διατηρούσε εκεί με πολλή φροντίδα και αγάπη και τα οποία εκπαίδευε ο ίδιος.

Λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι, όμως, η μητέρα του ανησύχησε που ο γιος της δεν είχε επιστρέψει ακόμα στο σπίτι στο οποίο έμεναν μαζί και ειδοποίησε φιλικά του πρόσωπα για να προσπαθήσουν να τον εντοπίσουν, όπως κι έγινε.

Οι φίλοι του όμως, που τον αναζήτησαν στο κτήμα του, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα, καθώς ο άτυχος Νίκος Χρονόπουλος εντοπίστηκε σκυφτός και ακινητοποιημένος κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές, δίχως να έχει τις αισθήσεις του, και με ίχνη αίματος στο αυτί.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές της Ηλείας και το ΕΚΑΒ, για να μεταβούν στο σημείο. Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, η εγκληματική ενέργεια φαίνεται να έχει αποκλειστεί ως εκδοχή, αφού ο 72χρονος πιθανότατα υπέστη κάποιο επεισόδιο (πιθανόν καρδιακό, καθώς φέρεται να αντιμετώπιζε σχετικά προβλήματα στο παρελθόν) ενώ περπατούσε, καθώς στο χέρι του βρέθηκε η μασέλα του, με συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις του και να γονατίσει. Τα ίχνη αίματος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αποδίδονται στην προσπάθεια των σκυλιών του να τον μετακινήσουν βλέποντάς τον ακίνητο στο χώμα. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, τα ακριβή αίτια θανάτου του 72χρονου θα προσδιοριστούν από τη νεκροψία-νεκροτομή που αναμένεται να διενεργήσει η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών. Η «Πρωινή» εκφράζει τα συλλυπήτηριά της στους οικείους του εκλιπόντος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος