FOLLOW US: facebook twitter

«Έφυγε» από κορονοϊό ο Θοδωρής Μπίρμπας

Ημερομηνία: 29-11-2021 | Συντάκτης:
Ο Θοδωρής Μπίρμπας σε σχολική εκδήλωση σε γυμνάσιο του Πύργου, από την θητεία του ως περιφερειακός Δ/ντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Σοκαρισμένη η εκπαιδευτική κοινότητα στην Αχαία αλλά και την Ηλεία από τον θάνατο του πρώην Περιφερειακού Δ.ντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας


Σοκ έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα όχι μόνο της Πάτρας αλλά και την Ηλείας η τραγική είδηση ότι έφυγε από τη ζωή το Σάββατο ο εκπαιδευτικός (σχολικός σύμβουλος) και πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Θεόδωρος Μπίρμπας, σε ηλικία 66 ετών.

Ο άτυχος εκπαιδευτικός άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό και όπου σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ανεμβολίαστος.

Ο Θ. Μπίρμπας υπηρετούσε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως σχολικός σύμβουλος Πληροφορικής, παλαιότερα μαθηματικός. Ήταν παντρεμένος με την καθηγήτρια – Σχολική Σύμβουλο Αγγλικών Μάρη Κοτταδάκη με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά. Καταγόταν από την περιοχή των Καλαβρύτων, ήταν ένας ευγενής και καλοσυνάτος άνθρωπος, αξιολάτρευτος εκπαιδευτικός με γνώσεις, αγάπη και προσφορά στο λειτούργημά του.

Με την εκπαιδευτική κοινότητα της Ηλείας διατηρούσε άριστες σχέσεις από τότε που ήταν περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης με τακτικές επισκέψεις στον νομό, όπως και η σύζυγός του που ερχόταν με την ιδιότητα της σχολικής συμβούλου. Τα συλλυπητήρια τους στην οικογένειά του αλλά και την βαθιά τους θλίψη για τον πρόωρο θανατό του, εκφράζουν πολλοί εκπαιδευτικοί της Ηλείας και μέλη της ΕΛΜΕ.

Η Πρωινή εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος