FOLLOW US: facebook twitter

“Έφυγε” αναπάντεχα ο επιχειρηματίας Σάκης Σκουτέρης

Ημερομηνία: 13-03-2023 | Συντάκτης:

Σοκ και απέραντη θλίψη στην τοπική κοινωνία και στο επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο του Πύργου

Σοκ και απέραντη θλίψη προκάλεσε στην τοπική κοινωνία αλλά και στον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο, το ξαφνικό φευγιό του Σάκη Σκουτέρη, γνωστού εμπόρου υποδημάτων στην πόλη του Πύργου.

Ο 55χρονος επαγγελματίας, σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν χθες το μεσημέρι στο εξοχικό του στο Λεβεντοχώρι με φιλική παρέα, όταν αισθάνθηκε αιφνίδια αδιαθεσία. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς ήταν αργά. Λίγα μόνο λεπτά ήταν αρκετά για να γραφτεί έτσι ξαφνικά ο τραγικός επίλογος της ζωής του, συγκλονίζοντας την οικογένεια του, τους φίλους του και όλη την κοινωνία στην οποία ήταν πολύ αγαπητός.

Το μαύρο μαντάτο έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην πόλη του Πύργου, όπου κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο μέχρι πρότινος δραστήριος και γεμάτος ζωή επιχειρηματίας, είχε ένα τέτοιο αναπάντεχο και τόσο πρόωρο τέλος.

Ο Σάκης Σκουτέρης, ήταν πατέρας τριών παιδιών, του Κωνσταντίνου και της Αθανασίας που σπουδάζουν στα Γιάννενα, και του μικρότερου Χαράλαμπου, μαθητή λυκείου. Μαζί με τη σύζυγο του Μαρία, διατηρούν επι πολλά χρόνια κατάστημα υποδημάτων στο κέντρο της πόλης, στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου. Με το εμπόριο ασχολήθηκε από μικρός συνεχίζοντας μαζί με τον έναν από τους δύο αδελφούς του- ο τρίτος έχει χημείο- την επιχείρηση του πατέρα τους που ξεκίνησε πριν από 50 και πλέον χρόνια. Τα πρώτα καταστήματα λειτούργησαν χαμηλά στην οδό Ερμού και αργότερα μαζί με την σύζυγο του Μαρία, μετακινήθηκαν στην 28ης Οκτωβρίου όπου και διατηρούν έως τώρα το κατάστημα υποδημάτων Σκουτέρης στο κέντρο της πόλης.

Υπήρξε ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας και όλα αυτά τα χρόνια της δραστηριότητας του, ασχολούνταν ενεργά με τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου όπου είχε προσφέρει από διάφορα πόστα, ενώ παράλληλα ήταν ενεργός πολίτης συμμετέχοντας στα κοινωνικά δρώμενα της περιοχής με καινοτόμες ιδέες που πάντα επιθυμούσε την πρόοδο της πόλης. Η απώλεια του Σάκη Σκουτέρη, αφήνει ένα μεγάλο κενό στον εμπορικό κόσμο, όπου πάντα ήταν μπροστάρης στους αγώνες του.

Η Πρωινή εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Σάκη Σκουτέρη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος