FOLLOW US: facebook twitter

«Έφυγε» ξαφνικά ο πολίστας Κ. Αντίοχος-Είχε παίξει τρία χρόνια στον Επειό

Ημερομηνία: 06-11-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πατρινός αθλητής πόλο, Κώστας Αντίοχος, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης στην Πάτρα. Ο Αντίοχος, ο οποίος είχε παίξει μεταξύ άλλων για τρία χρόνια στον Επειό, ήταν στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» συμμετέχοντας στην προπόνηση της ομάδας του, όταν ένιωσε αδιαθεσία. Με τη βοήθεια των συναθλητών του βγήκε από την πισίνα, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Η καρδιά του όμως δεν άντεξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο, να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο Αντίοχος στα 43 του χρόνια αφήνει πίσω του τη σύζυγο και τα δύο παιδιά του.

Είχε αγωνιστεί επί σειρά ετών στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες της υδατοσφαίρισης με Ν.Ε.Π., Ν.Ο.Π., Ο.Υ.Κ. Βόλου, Νίκη Βόλου, ενώ είχε παίξει στον Επειό Ήλιδας τις σεζόν 2016-2017, 2017-2018 αλλά και την περσινή αγωνιστική περίοδο, 2019-2020. Με την ομάδα του Ν.Ο. Πατρών το 2010 είχε πάρει μέρος στον ευρωπαϊκό θεσμό του Len Trophy, ενώ είχε αποτελέσει και μέλος της Εθνικής Ομάδας των Εφήβων (1996). Φέτος είχε επιστρέψει στη Ν.Ε.Π..

Επειός: «Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Κωνσταντίνε»

Ο Επειός Ήλιδας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον πρόωρο χαμό του Αντίοχου, η οποία έχει τίτλο «Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Κωνσταντίνε» και αναφέρει τα εξής: «Ο ξαφνικός χαμός του Κωνσταντίνου Αντίοχου συγκλόνισε την οικογένεια του Επειού Ήλιδας που τόσο πολύ αγάπησε και στήριξε με όλες του τις δυνάμεις.

Σύσσωμη η οικογένεια του Επειού Ήλιδας εκφράζει βαθιά θλίψη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Κωνσταντίνου Αντίοχου, ο οποίος έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή. Ο Κωνσταντίνος Αντίοχος, έχει γράψει τη δική του ιστορία, και ως αθλητής άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του.

Ο Κωνσταντίνος Αντίοχος, αφήνει πίσω του μόνο φίλους και βεβαία την μοναδική του οικογένεια, στην οποία εκφράζουμε την οδύνη και την βαθύτατη θλίψη μας.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Κωνσταντίνε. Καλό Παράδεισο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος