FOLLOW US: facebook twitter

Έφυγε από την ζωή ο πρώην δήμαρχος Τραγανού Βασίλης Κασσιανός

Ημερομηνία: 14-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

Εφυγε σημερα το πρωί από κοντα μας μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, ο Βασιλης Κασσιανός , πρώην Δημαρχος Τραγανου  και  πρώην αναπληρωτής δήμαρχος Πηνειού και αντιδήμαρχος για μια οχταετία,  επί θητείας Αλέξη Καστρινού, σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία του Τραγανού, των Λεχαινών αλλά και όλου του κάμπου.

Εξαίρετος άνθρωπος,  με ήθος και χαμηλό προφίλ, δραστήριος και πολύ ενεργός με πλούσια αυτοδιοικητική δράση, άνθρωπος της προσφοράς για τον τόπο , γι αυτό και η απώλειά του είναι απώλεια για την τοπική αυτοδιοίκηση και την κοινωνία.

Ο δήμαρχος Πηνειού Ανδρέας Μαρίνος σε ανάρτησή του στα social ενημέρωσε τους συνδημότες του για τον θάνατο του Βασίλη Κασσιανού λέγοντας «Με ανείπωτη θλίψη αποχαιρετώ ένα σπάνιο άνθρωπο, ένα ακριβό φίλο ,τον ελεήμονα για όλους Β ΑΣΙΛΗ ΚΑΣΣΙΑΝΟ.Η απώλειά του μας βρίσκει αποσβολωμένους στο άκουσμά της. Καλό παράδεισο Δήμαρχε.»

Ως δήμαρχος Τραγανού θήτευσε την περίοδο 2007-2010 στον Καποδιαστριακό δήμο, ενώ από το 2011 έως το 2019 υπηρέτησε ως αναπληρωτής δήμαρχος στο πλευρό του Αλέξη Καστρινού στον Καλλικρατικό δήμο πλέον Πηνειού.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη  το απόγευμα στις 6 στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Τραγανού.

Η Πρωινή και το proini.news εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Βασίλη Κασσιανού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος