FOLLOW US: facebook twitter

«Έφυγε» ο πρώην δήμαρχος Ζαχάρως Μένης Κριτσέλης

Ημερομηνία: 27-01-2021 | Συντάκτης:

Για το μεγάλο ταξίδι στην αιωνιότητα έφυγε πλήρης ημερών απόψε το βράδυ, ο πρώην δήμαρχος Ζαχάρως Μένης Κριτσέλης, ο μακροβιότερος των δημάρχων της Ηλείας, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στη Ζαχάρω που υπηρέτησε από το δημαρχιακό θώκο από το 1983 έως το 2002, αλλά και στην Ολυμπία που είναι και η μόνιμη κατοικία του.

Ο Μένης Κριτσέλης ήταν απόστρατος στην Πολεμική Αεροπορία, θήτευσε στον πόλεμο στην Κορέα και στην συνέχεια ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση, θέτοντας υποψηφιότητα στο δήμο Ζαχάρως που υπεραγαπούσε, γι αυτό προσέφερε και σε αυτήν την πόλη την ψυχή του και της άνοιξε το δρόμο για μια αναπτυξιακή πορεία. Αγάπη που του ανταπέδωσαν οι κάτοικοι της Ζαχάρως με την εμπιστοσύνη τους και τη ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια.

Την διαδρομή του στην τοπική αυτοδιοίκηση, την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και την προσωπικότητα του, σέβονταν όλοι οι εκάστοτε δήμαρχοι της Ηλείας, που είχαν τον Μένη πρότυπο. Αρχοντάνθρωπος, ευγενής, δοτικός, σεμνός πάντα, με αρχές που ποτέ δεν πρόδωσε, άφησε για πάντα το στίγμα του στη Ζαχάρω.

Ευτύχησε να έχει μια πολύ ωραία οικογένεια στην Αρχαία Ολυμπία, παντρεμένος με την επιχειρηματία Κούλα Κοτρέτσου, απέκτησε τρια παιδιά, τον Αντώνη, τον Ηρακλή και την Μαρίκα, ήταν όλοι κοντά του τα τελευταία δύσκολα χρόνια .

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κηδεία του Μ. Κριτσέλη θα τελεστεί στην Πέμπτη.

Η Πρωινή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος