FOLLOW US: facebook twitter

«Έφυγε» ένα χαμογελαστό κορίτσι…

Ημερομηνία: 01-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Αποχαιρετούμε έναν δικό μας άνθρωπο. Η Γιάννα Τσουκαλά-Πλαστουργού «έσβησε» στα 49 της μόλις χρόνια

Ένας δικός μας χαμογελαστός και δοτικός άνθρωπος, που εργάστηκε για χρόνια ως δακτυλογράφος και διορθώτρια στο τεχνικό τμήμα της εφημερίδας μας, η γλυκιά Γιάννα Τσουκαλά- Πλαστουργού, «έφυγε» πρόωρα από τη ζωή στα 49 της μόλις χρόνια.

Η τραγική είδηση του θανάτου της  έπεσε σαν «κεραυνός εν αιθρία» στην τοπική κοινωνία του Πύργου, στην γειτονιά της στο Λάπατο όπου ήταν και το πατρικό της σπίτι αλλά και στο Λαμπέτι όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια με τον σύζυγό της Μιχάλη και την κόρη της Μαρία.

Η Γιάννα ήταν ένα σπάνιο πλάσμα, καλοσυνάτη, με το χαμόγελο πάντα ακόμα και στα δύσκολα, δραστήρια κοπέλα και εργατική, βοηθούσε απλόχερα τους συνεργάτες της όπου κι αν εργάστηκε. Στην δική μας «οικογένεια» της Πρωινής, ήταν πάντα εκεί για όλους, έμπαινε στα γραφεία με την ενέργειά της, με το γέλιο της και έναν καλό λόγο για όλους  μας.   Εκτός από την Πρωινή, τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στην Γραμματεία του ΤΕΙ Πύργου αλλά και στην εφημερίδα «Πατρίς».

Η περιπέτεια της υγείας της ξεκίνησε πριν από ένα περίπου εξάμηνο και αν και πάλεψε γενναία, δεν τα κατάφερε και την Τρίτη το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, έχοντας στο πλευρό της τους αγαπημένους της. Η κηδεία της τελέστηκε χθες σε κλίμα οδύνης στον Άγιο Νικόλαο Λαμπετίου όπου συγγενείς και φίλοι την αποχαιρέτισαν με δάκρυα στα μάτια.

Η Πρωινή εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένειά της, στους γονείς της, στα αδέλφια της, στο σύζυγό της Μιχάλη και στην μονάκριβη κόρη της Μαρία, που ήταν και το επίκεντρο της ζωής της. Όσες φορές την συναντούσα στο δρόμο και λέγαμε τα νέα μας, πάντα μιλούσε για τη Μαρία της…

Καλό ταξίδι Γιάννα μου! Θα μας λείψει το χαμόγελό σου…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος