FOLLOW US: facebook twitter

Έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Βανγκέλι-Είχε αγωνιστεί και στον Πανηλειακό

Ημερομηνία: 04-02-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Θλίψη στον ποδοσφαιρικό κόσμο έφερε η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή και προπονητή τα τελευταία χρόνια, Παύλου Βανγκέλι, στα 36 του χρόνια, χτυπημένος από την επάρατη νόσο.
Ο Βανγκέλι είχε αγωνιστεί και στον Πανηλειακό τη σεζόν 2013-2014. Ήρθε στην Ελλάδα το 2003 για λογαριασμό του Ποντιακού Νέας Σάντας και την επόμενη σεζόν μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ. Ακολούθησαν Πανσερραϊκός, Γιάννινα, ΠΑΟΝΕ, Παναιτωλικός, Ρόδος, Αναγέννηση Επανομής, Ηρακλής Ψαχνών, Τύρναβος, Πανηλειακός, Τρίκαλα, Αιολικός, Αήττητος Σπάτων, Αμβρυσσέας Διστόμου και Αλμυρός.
Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στην Αυστραλία όπου αγωνίστηκε στην Ολυμπίκ Αδελαΐδα και στη συνέχεια έγινε προπονητής της ομάδας. Ο σύλλογος της Αδελαΐδας ανέβασε στην σελίδα του το εξής συλλυπητήριο μήνυμα: «Με τεράστια θλίψη, ο Ολυμπιακός Ποδοσφαιρικός Όμιλος της Αδελαΐδας ενημερώνει με λύπη τους υποστηρικτές του και την ευρύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα για το θάνατο του πρώτου προπονητή της ομάδας, Παύλου Βανγκέλι, που περιβάλλεται από την οικογένειά του και τους αγαπημένους του στην Ελλάδα, μετά από μια σύντομη μάχη με μια πολύ επιθετική μορφή καρκίνου. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από τον Πανηλειακό

Ο Πανηλειακός εξέδωσε και αυτός συλλυπητήρια ανακοίνωση: «Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε πριν από λίγη ώρα τον αδόκητο χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Παύλου Βανγκέλι, ο οποίος σε ηλικία μόλις 37 ετών νικήθηκε από την επάρατη νόσο. Ο Παύλος ήρθε στον Πύργο τον Ιανουάριο του 2014, καταγράφοντας 9 συμμετοχές και σημειώνοντας 1 γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα στο β’ γύρο του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Άπαντες στην οικογένεια του Πανηλειακού εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια και τους οικείους του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή.
Καλό ταξίδι, Παύλο…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος