FOLLOW US: facebook twitter

«Έφυγε» από τη ζωή ο Λάμπης Μιχαλακόπουλος

Ημερομηνία: 24-06-2019 | Συντάκτης:

Στα 48 του μόλις χρόνια, «έφυγε» μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, ο Λάμπης Μιχαλακόπουλος, πατέρας τριών παιδιών. Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Πύργου, πάντα ευγενής και καλοσυνάτος που πάλεψε γενναία και με πείσμα αλλά δυστυχώς νικήθηκε.

Ο Λάμπης με το χαρακτηριστικό ύψος, εργαζόταν στην Κτηνιατρική Υπηρεσία της Π.Ε. Ηλείας ενώ στο παρελθόν, είχε διαπρέψει στο μπάσκετ με την ΓΕΠ. Μάλιστα, στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, συμμετείχε για δεύτερη φορά, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Αντώνη Καράμπελα «Έργο Πολιτών», ένδειξη της διάθεσης του για προσφορά- παρότι ασθενής- στην κοινωνία που μεγάλωσε και δημιούργησε οικογένεια.

Τον τελευταίο μήνα, νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Πύργου, δίνοντας μάχη για τη ζωή του, σε έναν αγώνα που αποδείχτηκε άνισος. Πάλεψε γενναία και με πείσμα, διατηρώντας την ελπίδα του μέχρι τέλους. Χαρακτηριστικό το κείμενο που ο ίδιος είχε αναρτήσει στο λογαριασμό του στο facebook πριν ένα μήνα, το οποίο συνοδευόταν με μια φωτογραφία του από το Νοσοκομείο στην οποία χαμογελούσε κάνοντας το σήμα της νίκης: «Η ζωή μου, αγώνας αντοχής και όχι ταχύτητας. Αντοχής απέναντι στις τρικλοποδιές της ζωής, που θέλουν να με κάνουν να χάσω την ελπίδα.

Όμως η ψυχή είναι άβυσσος, και έχει δύναμη ικανή να μετακινήσει βουνά με το πείσμα της.

Η ζωή μου απέδειξε ότι, δεν υπάρχει «Δεν Μπορώ!» Υπάρχει μόνο «Δεν Θέλω»!

Εγώ όμως «ΘΕΛΩ !»και για αυτό είμαι και πάλι ΟΡΘΙΟΣ και αγωνίζομαι για να «ΜΠΟΡΩ» για το κάθε αύριο…..».

Το φευγιό του Λάμπη, προκάλεσε θλίψη όχι μόνο στην οικογένεια και τους οικείους του, αλλά σε όλους όσους είχαν τη χαρά να τον γνωρίσουν…

Αύριο Τρίτη 25 Ιουνίου στις 11 το πρωί, θα τον αποχαιρετήσουν από τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων (κοιμητήριο) στον Πύργο.

Η «Πρωινή» εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Με το άκουσμα του θανάτου του, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας εξέδωσε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας εκφράζει την βαθιά  θλίψη του, για τον άδικο χαμό του ψηλού και χαμογελαστού Μπάμπη Μιχαλακόπουλου, που έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και απροσδόκητα.

Αποχαιρετούμε ένα αγαπημένο συνάδελφο, έναν αξιοπρεπή υπάλληλο, ένα μαχητή της ζωής.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στους φίλους και στους οικείους του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος