FOLLOW US: facebook twitter

Έφυγε από τη ζωή ο αρχιτέκτονας-μηχανικός Γιώργος Κ. Καντούνης

Ημερομηνία: 05-07-2021 | Συντάκτης:
Θλίψη στην τοπική κοινωνία του Πύργου

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, η οικογένειά του, οι συνάδελφοι του μηχανικοί, φίλοι και γνωστοί, στον αγαπητό Πυργιώτη συνταξιούχο αρχιτέκτονα μηχανικό Γιώργο Καντούνη που έφυγε από την ζωή  σε ηλικία 65 χρονών μετά από μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του από την οποία δεν κατάφερε να βγει νικητής.

Ο θάνατος του Γιώργου Καντούνη σκόρπισε την θλίψη στην τοπική κοινωνία του Πύργου, καθώς ήταν ένας ακέραιος και έντιμος άνθρωπος  και άριστος επιστήμονας και επαγγελματίας με πολλούς φίλους, διατηρούσε τεχνικό γραφείο στον Πύργο μαζί με τους δύο γιους του Κάρολο και Βασίλη στους οποίους μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις του αλλά και το ήθος του. Μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη απώλεια για την οικογένεια Καντούνη, καθώς πριν από ένα χρόνο και κάτι, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και ο αδελφός του Κώστας, ναυτιλιακός πράκτορος όπως ο πατέρας τους ο αείμνηστος Κάρολος Καντούνης. Παντρεμένος με την Μαρία Μπράμου, ευτύχησε να έχει μια ωραία οικογένεια όπου η σύντροφος και τα  τρία του παιδιά του στάθηκαν στο πλάι του στον μεγάλο αγώνα που έδινε τον τελευταίο καιρό με την ασθένεια.

Συλλυπητήρια από το ΤΕΕ

Την θλίψη των μηχανικών του νομού  για την πρόωρη απώλεια του συνταξιούχου μηχανικού Γιώργου Καντούνη και τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του, εξέφρασε το ΔΣ. του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ν. Ηλείας αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «Έφυγε από κοντά μας νωρίς και έπειτα από σκληρό αγώνα, αφήνοντας πίσω του πλούσιο έργο και κυρίως τα παιδιά συναδέλφους μας, στολίδια ηθικής και πρότυπα για τους νέους επιστήμονες του κλάδου μας. Τον αποχαιρετούμε έχοντας κρατήσει τις θερμότερες αναμνήσεις ενός αγαπημένου συναδέλφου και φίλου».

Η Πρωινή εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Γιώργου Κ. Καντούνη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος