FOLLOW US: facebook twitter

Έφτασαν και οι τελευταίοι

Ημερομηνία: 30-04-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

ktel-afixeisΈκτακτα δρομολόγια στο ΚΤΕΛ Ηλείας για την εξυπηρέτηση των ετεροδημοτών

Δειλά- δειλά, από το Σάββατο του Λαζάρου, ξεκίνησε η κάθοδος των ετεροδημοτών στην Ηλεία ενόψει του Πάσχα. Η κίνηση κορυφώθηκε τη Μεγάλη Πέμπτη ωστόσο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που λόγω υποχρεώσεων έφθασαν στην Ηλεία χθες και σήμερα, είτε με λεωφορεία του ΚΤΕΛ είτε με ιδιωτικά αυτοκίνητα.

Η κίνηση στο ΚΤΕΛ Ηλείας παρουσίασε αυξητικές τάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας και η Διοίκηση του είχε προγραμματίσει έκτακτα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Όπως τόνισε μάλιστα, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηλείας κ. Χρήστος Δημακόπουλος ήταν απόλυτα προετοιμασμένοι με συχνά δρομολόγια έτσι ώστε να εξυπηρετήσουν την κάθοδο ετεροδημοτών και επισκεπτών ωστόσο η κίνηση σε σχέση με προηγούμενες χρονιές δεν ήταν τόσο μεγάλη. «Η κίνηση του επιβατικού κοινού κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα σε σχέση με παλαιότερες εορταστικές περιόδους ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν ήταν αυξημένη σε σχέση με την καθημερινότητα. Για αυτό το σκοπό προγραμματίσαμε έκτακτα δρομολόγια ώστε να εξυπηρετηθούν χωρίς κανένα πρόβλημα οι ετεροδημότες και οι επισκέπτες που επέλεξαν την Ηλεία για τις γιορτές του Πάσχα».

ktel-afixeis2Ιδιαίτερα αυξημένη όμως ήταν όλες τις προηγούμενες ημέρες και η κίνηση στο λιμάνι της Κυλλήνης από και προς τα νησιά του Ιονίου, Ζάκυνθο και Κεφαλονιά όπου και εκεί έχουν ληφθεί τα απαιτούμενα μέτρα για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Παράλληλα, η δύναμη της Τροχαίας παραμένει επί ποδός, για την διευκόλυνση της αυξημένης κυκλοφορίας των οχημάτων τόσο στο εθνικό όσο και στο επαρχιακό δίκτυο υλοποιώντας τα έκτακτα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αποφυγή  τροχαίων ατυχημάτων, το ίδιο και η Δημοτική Αστυνομία η οποία θα περιπολεί το κέντρο του Πύργου το οποίο ήδη παρουσιάζει έντονο κυκλοφοριακό.

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος