FOLLOW US: facebook twitter

Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη: «Ξεκινούν μέσα στο καλοκαίρι τα έργα στον Καϊάφα»

Ημερομηνία: 05-06-2019 | Συντάκτης:

Η βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη μετά την ολοκλήρωση   της διαδικασίας  για την επιλογή προσωρινού αναδόχου του έργου,  δηλώνει την ικανοποίησή της  γι αυτήν την  θετική εξέλιξη  σχετικά με την αξιοποίηση της περιοχής της λίμνης Καϊάφα και  την άμεση έναρξη των έργων. Ένα  έργο πνοής για την περιοχή και όλη την Ηλεία μετά από χρονοβόρες διαδικασίες σύνταξης και έγκρισης  νέων μελετών οδεύει προς την υλοποίησή του.

Υπενθυμίζεται ότι με το έργο “Εκσυγχρονισμός υφιστάμενων εγκαταστάσεων και δικτύων υποδομών περιοχής Λίμνης Καϊάφα”  ενταγμένο στο ΕΠΑΝΕΚ -ΕΣΠΑ προϋπολογισμού 5.000.000€  επιδιώκεται η υλοποίηση των απαραίτητων παρεμβάσεων για την προστασία του ιαματικού πόρου και των ιστορικών Σπηλαίων από όπου πηγάζει καθώς και για την ήπια διαμόρφωση του ιδιαίτερου φυσικού περιβάλλοντος της Λίμνης για τη βέλτιστη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών,  τη βελτίωση της προσβασιμότητας και την ομαλή διακίνηση των επισκεπτών της περιοχής.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Τα ύψος της  έκπτωσης του αναδόχου  ξεπερνά το 52%. Ακολούθως η αρμόδια επιτροπή διαγωνισμών θα προχωρήσει στους απαραίτητους ελέγχους και αν δεν υπάρξουν ενστάσεις, όπως και αναμένεται, τα έργα στον Καϊάφα θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Έφη Γεωργοπούλου-Σαλτάρη,

Βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος