FOLLOW US: facebook twitter

ΕΕΤΑΑ: Αλλαγές στα κριτήρια για τους Παιδικούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Ημερομηνία: 17-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Χωρίς κανένα δικαιολογητικό και με την χρήση των κωδικών TAXIS θα μπορούν οι γονείς να μπαίνουν στο eetaa.gr ή στο paidikoi.eetaa.gr για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ για τα vouchers για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2020 -2021.

Ειδικότερα μέσα στις επόμενες ημέρες η ΕΕΤΑΑ με δημόσια πρόσκληση της θα ορίσει τις ημερομηνίες έναρξης του προγράμματος για περίπου 160.000 παιδιά. Φέτος για πρώτη φορά οι γονείς θα υποβάλλουν μια αίτηση χωρίς δικαιολογητικά, θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα 15.000 παιδιά μητέρων που εργάζονται στο Δημόσιο και τα εισοδηματικά κριτήρια θα αυξηθούν κατά 3.000 ευρώ.

Η ΕΕΤΑΑ μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει την δημόσια πρόσκληση προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τις μητέρες του ιδιωτικού τομέα και για τις μητέρες του Δημοσίου τομέα που θα λάβουν επιταγή ύψους 180 ευρώ.

Η διαδικασία για τις γυναίκες δημοσίους υπαλλήλους θα είναι διαφορετική από αυτή για τα παιδιά των μητέρων που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα ή είναι άνεργες και θα τρέξουν παράλληλα μέσα στις επόμενες ημέρες. Για το πρόγραμμα που αφορά τις γυναίκες του ιδιωτικού τομέα και τις άνεργες θα είναι ίδιο με το περσινό μόνο που θα αυξηθούν τα εισοδηματικά κριτήρια κατά 3.000 ευρώ για κάθε μέλος της οικογένειας ενώ θα καλύψει όλα τα παιδιά σχεδόν 145.000.

Πηγή: dikaiologitika.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος