
Μπορεί και λόγω ηλικίας να έχω συντηρητικοποιηθεί, αλλά σε μια εποχή που ενώ ο κόσμος χάνεται, βλέπεις βαρκούλες να αρμενίζουνε ..
Όταν ο κάθε Μπισμπίκης βρίσκεται 50 φορές την εβδομάδα σε τηλεοράσεις, σάιτς και περισσότερο ή λιγότερο σοβαρές έντυπες ή ηλεκτρονικές εφημερίδες.
Όταν ακόμη και σε σοβαρά έντυπα, πρέπει μετά από μια σοβαρή είδηση, να μάθουμε πότε η/ο κάθε influencer έχει καθυστέρηση ή που άπλωσε την κορμάρα του.
Όταν όλοι αυτοί παραδίδουν μαθήματα ιατρικής, ψυχολογίας, lifestyle με χρήματα που ποτέ δεν θα καταλάβεις πως τα απέκτησαν, που δυστυχώς δημιουργούν πρότυπα σε νέους να φαντασιώνονται με ένα ποτήρι ποτό στο χέρι μια ζωή σε Μονακό και Ντουμπάι.
Όταν όλα αυτά τα μέσα αντιμετωπίζουν με τόση στοργική συγκαταβατικότητα και επιείκεια ένα σοβαρό θέμα παραβατικότητας, που τον απλό πολίτη για αντίστοιχη παρέκκλιση θα τον είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια.
Σκέφτεσαι, πως ο κάθε Μπισμπίκης να μην γράφει στα παλιά του τα παπούτσια, νόμους και κράτος, αφού αυτός είναι όλα αυτά .. Συνειδητοποιείς όχι μόνο πόσο στραβό είναι το κλήμα αλλά και πόσο συνειδητά ξεδιάντροπα επικίνδυνοι είναι οι γάιδαροι που το μαδάνε.
Υ.Γ . κι εμείς επιμένουμε ότι οι διαφορές είναι αν είσαι κεντροαριστερός ή κεντροδεξιός ..
Από την ανάρτηση του Τζίμη Οικονομίδη