FOLLOW US: facebook twitter

Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό ο γιατρός Αθ. Ζαφειρόπουλος από την Αμαλιάδα

Ημερομηνία: 17-01-2022 | Συντάκτης:

Συλλυπητήρια και ψήφισμα από τον Ιατρικό Σύλλογο Αμαλιάδας


Την μάχη με τον κορονοϊο, έχασε ο 63χρονος γνωστός ιατρός Παθολόγος, Αθανάσιος Ζαφειρόπουλος από την Αμαλιάδα, ο οποίος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στη ΜΕΘ.

Ο εκλιπών διατηρούσε ιατρείο στην πόλη της Αμαλιάδας, όπου ήταν πολύ αγαπητός εξαίρετος επιστήμονας και άνθρωπος, γι αυτό και ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αμαλιάδας εξέδωσε ανακοίνωση για τον θάνατο του συναδέλφου τους και ψήφισμα, αναφέροντας τα εξής:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας πληροφορήθηκε με οδύνη και θλίψη την αναγγελία θανάτου του αγαπητού μας συναδέλφου ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στην Αμαλιάδα το 1959 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ρώμης το 1984. Στη συνέχεια ειδικεύτηκε στην Παθολογία, άσκησε το ελεύθερο επάγγελμα στο κέντρο της πόλης μας και παρείχε τις ιατρικές υπηρεσίες προς τους συμπολίτες μας. Διετέλεσε μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας συνεχόμενα από το 1996. Ο εκλιπών ήταν άνθρωπος της επιστήμης και της κοινωνικής προσφοράς ενώ διακρίθηκε για την πραότητα και ευγένεια του χαρακτήρα του. Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αμαλιάδας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και αποφάσισε ομόφωνα:

1. Να καταθέσει στεφάνι στη σορό του.

2. Να δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό τύπο.

3. Να διαβιβαστεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένειά του.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ι.Σ. Αμαλιάδας

Ο Πρόεδρος Κων/νος Τσαούσης

Ο Γραμματέας Νικόλαος Χριστοδουλόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος