FOLLOW US: facebook twitter

Εμπορικός Σύλλογος Πύργου: «Πληγή για την τοπική αγορά η αποχή των υπαλλήλων-εξεταστών από τις εξετάσεις των υποψηφίων οδηγών»

Ημερομηνία: 15-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

petropoulos-kostas

Ύστερα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προεδρείου του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου και του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου εκπαιδευτών οδηγών Ηλείας, οι εκπρόσωποι των σχολών οδηγών ενημέρωσαν τον Εμπορικό Σύλλογο για την παράνομη αποχή συγκεκριμένων υπαλλήλων-εξεταστών από τα καθήκοντα τους, την ώρα που οι σχολές οδηγών δεν λειτουργούν από τις αρχές Μαρτίου του 2016.

Το πλήγμα που δέχεται η αγορά του Πύργου από τις εν λόγω ενέργειες είναι τεράστιο αφού οι υποψήφιοι οδηγοί γνωρίζοντας και αγανακτώντας από τα άνω απευθύνονται σε σχολές όμορων νομών με αποτέλεσμα το μέλλον των τοπικών σχολών να κρίνεται αβέβαιο και κατ΄ επέκταση αυτό να επηρεάζει αρνητικά και την ήδη ΄΄ πληγωμένη ΄΄ αγορά του Πύργου.

Είναι κατανοητοί οι λόγοι μιας αποχής εργαζομένων και τις περισσότερες φορές δίκαιοι.

Ωστόσο, αποτελεί απαράδεκτη και ανεύθυνη τακτική μια αποχή σε μορφή εκβιασμού εις βάρος των συμπολιτών αλλά και της τοπικής αγοράς.

Τέλος, ο Εμπορικός Σύλλογος Πύργου απαιτεί από τους αρμοδίους την εξεύρεση λύσης ακόμα και με ένδικα μέσα για να σταματήσει επιτέλους η διασάλευση και το μπάχαλο στις υπηρεσίες διότι αυτά πλήττουν τις επιχειρήσεις μας.

          Ο Πρόεδρος                                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Κωνσταντίνος Πετρόπουλος                                                     Νικόλαος Σκορδαλής


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος