FOLLOW US: facebook twitter

Έμπλεξαν τις γραμμές τους

Ημερομηνία: 16-07-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

H δήλωση της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου ότι εργαζόμενοι που δεν θα εμβολιαστούν θα απολυθούν -την οποία στην συνέχεια ανασκεύασε- έφερε απανωτά εγκεφαλικά στο Μέγαρο Μαξίμου αφού αυτό ακριβώς ήθελαν να αποφύγουν. Την ταύτιση της απόφασης του υποχρεωτικού εμβολισμού με το ενδεχόμενο μιας απόλυσης.

Από την πρώτη κιόλας μέρα των ανακοινώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και τις συνέπειες που θα έχει για τους αρνητές αυτή η διαδικασία υπήρξαν πολλές φωνές που συνέδεαν την αναστολή εργασίας με μια ενδεχόμενη απόλυση.

Το Μέγαρο Μαξίμου θέλει μεν να πιέσει τους ανεμβολίαστους να κλείσουν ραντεβού για το εμβόλιο καθώς έχει πέσει έξω στους υπολογισμούς της για το τείχος ανοσίας από την άλλη ωστόσο δεν θέλει να ταυτιστεί με την λογική των απολύσεων και των διωγμών.

Η δήλωση λοιπόν της Δόμνας Μιχαηλίδου ήρθε λοιπόν να επιβεβαιώσει αυτή την λογική σε μια στιγμή που οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη μετρούν τις δημοσκοπικές απώλειες Πάντως με την τοποθέτησης της Δόμνας Μιχαηλίδου συντάχθηκε κατά κάποιο τρόπο και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Είναι προφανές ότι ένας υγειονομικός ή εργαζόμενος σε δομή που αποφασίσει ότι δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο – αρά γνωρίζει πως θέτει σε κίνδυνο αυτόν που φροντίζει- προφανώς είναι ακατάλληλος να κάνει τη δουλειά. (…) Δεν είμαι ο αρμόδιος υπουργός για να πάρω αποφάσεις. Θέτω ένα λογικόερωτημα…

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 16/07/2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος