FOLLOW US: facebook twitter

ΕΒΕ Ηλείας: «Ώρα να αγωνιστούμε μαζί για τα προβλήματα της αγοράς»

Ημερομηνία: 21-05-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Οικονομία

agora-pyrgou

Κάλεσμα συμμετοχής για τις εκλογές του Συλλόγου ΕΒΕ Ηλείας

  • Την Παρασκευή 27 Μαΐου η Γενική Συνέλευση στον Πύργο

Να εκφράσουν την οργή και την αγανάκτηση τους για όσα συμβαίνουν, μέσω της συμμετοχής τους, στο Σύλλογο Εμπόρων Βιοτεχνών Επαγγελματιών Ηλείας, κάλεσε χθες με δηλώσεις του, όλους τους συναδέλφους του, ο κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, Γραμματέας και υπεύθυνος επικοινωνίας του Συλλόγου ΕΒΕ Ν. Ηλείας.

Όπως είπε, την Παρασκευή 27 Μαΐου, στις 9 το βράδυ, στα γραφεία του συλλόγου (Λετρίνων 8, Πύργος), θα πραγματοποιηθεί η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση στη διάρκεια της οποίας θα αποφασιστεί η ημερομηνία των εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου ενώ θα συζητηθούν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους.

vasilakopoulos-giorgos

«Με την ευκαιρία της γενικής συνέλευσης, απευθύνω έκκληση- πρόσκληση προς τους συναδέλφους εμπόρους της περιοχής, που μέσα από τα τεράστια προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν, αναζητούν μια διέξοδο για να εκφραστούν, να συμμετέχουν ώστε ενωμένοι ως σύλλογος να έχουν την παρουσία και τη δράση εκείνη που αρμόζει στις περιστάσεις. Επειδή πολλοί συνάδελφοι ρωτούν «γιατί δεν γίνεται κάτι;», τους ενημερώνω ότι τώρα είναι η στιγμή. Όσοι λοιπόν θέλουν να εκφραστούν, και να μετατρέψουν την οργή και την αγανάκτηση τους, για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα, το Νομό και την πόλη, ας πλαισιώσουν το σύλλογο και ας συμμετέχουν στις διαδικασίες. Να έρθουν και να καταθέσουν τις απόψεις τους, τις οποίες θα ομαδοποιήσουμε ώστε να βγούμε στην κοινωνία και τους φορείς, να παρουσιάσουμε τα προβλήματα μας και να αγωνιστούμε για τη λύση τους» επισήμανε ο κ. Βασιλακόπουλος.

Παράλληλα, ανέφερε ότι μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Πύργου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μιας εκδήλωσης που όπως είπε, θα δημιουργήσει τις συνθήκες εξωστρέφειας της αγοράς. «Όλη η δράση να μας βγάλει από την μιζέρια και την καθημερινότητα και να δείξουμε σαν πόλη και σαν άνθρωποι που παράγουμε, ότι ενδιαφερόμαστε και για τους συμπολίτες μας και για την παρουσία και την ενεργητικότητα που θα πρέπει να έχουμε δρώντας στην ίδια μας την πόλη. Καλώ και πάλι όποιος έχει την ανησυχία, την όρεξη, την ζέση και βλέπει ότι μπορεί να προσφέρει, να έρθει στην γενική συνέλευση όπου θα ακουστούν οι πάντες και θα υπάρξουν όλες οι προϋποθέσεις εκείνες για τα περαιτέρω».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος