FOLLOW US: facebook twitter

Ε.Α.Α.Ν. Νομού Ηλείας: Συνάντηση με Μάνταλο και Ανδριόπουλο

Ημερομηνία: 28-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι Υφαντής, Αράπογλου, Κρουστάλης τους ευχαρίστησαν για την αποστολή  της Εθνικής Ενόπλων στον φιλανθρωπικό αγώνα με τον Αίαντα Γαστούνης

Την περασμένη Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου  ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Ε.Α.Α.Ν. Νομού Ηλείας Πλοίαρχος (Ε) ε.α. Ζώης Υφαντής Π.Ν. με τον Αντιπρόεδρο Αντιπλοίαρχο (Ε) ε.α. Αναστάσιο Αράπογλου Π.Ν. και το Μέλος του Δ.Σ. Πλωτάρχη Λ.Σ. ε.α. Παναγιώτη Κρουστάλη επισκέφτηκαν   τον Σύμβουλο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας σε θέματα Αθλητισμού κ. Σταύρο Μάνταλο και τον Διευθυντή του Α.Σ.Α.Ε.Δ. Πλοίαρχο (Ο) Σπύρο Ανδριόπουλο Π.Ν. και τους ευχαρίστησαν για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα για αποστολή  της Εθνικής ομάδας Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας στο Νομό μας, προκειμένου να δώσει φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού με την ομάδα του Αίαντα Γαστούνης.

Στο ιδιαίτερα φιλικό πνεύμα της συνάντησης συζητήθηκαν και γενικότερα θέματα του ποδοσφαίρου λόγω και της ιδιότητας του κ. Σταύρου Μάνταλου ως Επικεφαλής της Κ.Ε.Δ. στην Ε.Π.Ο. για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο (Grassroots Manager).

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε για το τέλος Οκτωβρίου 2021 στο Παγκόσμιο Συνέδριο του CISM που θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία, τιμώντας τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος, κ. Ζώης Υφαντής, τους πρόσφερε από μία εικόνα του Αγίου Χαραλάμπους και ένα βιβλίο με την βιογραφία του Πλοιάρχου ε.α. Μίλτωνα Ιατρίδη Π.Ν. και ο κ. Ανδριόπουλος αναμνηστικά του Α.Σ.Α.Ε.Δ..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος