FOLLOW US: facebook twitter

Ε.Π.Ο.: Σε 5 ομίλους η Γ΄ Εθνική και έναρξη στις 12-13 Νοεμβρίου-Άνοδος για 4 ομάδες

Ημερομηνία: 01-11-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα


Συνεδρίασε σήμερα ξανά η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. και σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία, αποφάσισε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής να ξεκινήσει στις 12-13 Νοεμβρίου και σε πέντε ομίλους των 14 ομάδων. Η άνοδος στην Super League 2 θα κριθεί σε ειδικό πρωτάθλημα με την συμμετοχή των πέντε πρωταθλητών της κανονικής περιόδου, από το οποίο θα προβιβαστούν οι τέσσερις πρώτοι. Για τον καταρτισμό των ομίλων δεν βγήκε προφανώς απόφαση ακόμα…
Η ανακοίνωση της Ε.Π.Ο.: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε κατά τη σημερινή της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.
-Έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα ξεκινήσει στις 12-13 Νοεμβρίου. Θα διεξαχθεί σε πέντε ομίλους των 14 ομάδων, ενώ η άνοδος στην Super League 2 θα κριθεί σε ειδικό πρωτάθλημα με συμμετοχή των πέντε πρωταθλητών της κανονικής περιόδου (θα προβιβαστούν οι τέσσερις πρώτοι).

-Έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών, τα γυναικεία πρωταθλήματα Α’ και Β’ Κατηγορίας θα ξεκινήσουν στις 19-20 Νοεμβρίου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος