FOLLOW US: facebook twitter

Ε.Π.Ο.: Μόνο ψηφιακά η πληρωμή παραβόλων από την 1η Ιουλίου

Ημερομηνία: 30-06-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μια νέα ιστοσελίδα με σκοπό την εξυπηρέτηση των οικονομικών συναλλαγών για τις οποίες απαιτείται χρήση παραβόλων, ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://paravola.epo.gr/, οι ενδιαφερόμενοι (φυσικά πρόσωπα, ερασιτεχνικά σωματεία, ΠΑΕ Super League1 και Super League2, Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων) μπορούν να επιλέξουν το παράβολο που απαιτείται για την οικονομική τους συναλλαγή και να εκδώσουν τον κωδικό πληρωμής (RF) για την ολοκλήρωση της συναλλαγής με την τράπεζά τους. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής το παράβολο θα στέλνεται με αυτοματοποιημένη διαδικασία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον συναλλασσόμενο.

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η πλήρης ψηφιοποίηση των πληρωμών παραβόλων της Ε.Π.Ο. Από αύριο 1 Ιουλίου, μάλιστα, όλες αυτού του είδους οι οικονομικές συναλλαγές με την Ομοσπονδία θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω της νέας ιστοσελίδας https://paravola.epo.gr/.

Προς διευκόλυνση των συναλλασσόμενων, η Ε.Π.Ο. προχωρά σε ενημέρωσή τους για τον νέο τρόπο διεκπεραίωσης των οικονομικών συναλλαγών. Η αρχή έγινε με τις ΠΑΕ της Super League1 και θα ακολουθήσουν και όλοι οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος