FOLLOW US: facebook twitter

Νίκη Τραγανού: Δυνατά φιλικά με Δόξα και Διαγόρα

Ημερομηνία: 01-10-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σάββατο με την ομάδα της Ν. Μανωλάδας, την Τετάρτη με αυτή των Βραχνεΐκων


Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Η Νίκη Τραγανού θα δώσει αύριο, Σάββατο, στις 4.30μ.μ. το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι, με αντίπαλο αυτή τη φορά την δυνατή ομάδα της Δόξα Ν.Μανωλάδας. Είναι το πρώτο πολύ δυνατό φιλικό για την ομάδα του Αλέξη Γαλάνη, απέναντι σε ομάδα που έχει παρεμφερείς στόχους και είναι ίδιας δυναμικότητας. Ένα καλό crash test για τους «μπλε», που έχοντας διατηρήσει για άλλη μια σεζόν τον βασικό κορμό τους και έχοντας ενισχυθεί με τους Μικελόπουλο, Μάζη, Θ. Νικολόπουλο, αναμένονται δυνατοί και στο νέο πρωτάθλημα της Α1 DUOMO-MONK, στηριζόμενοι στην ομοιογένεια. Εξάλλου, την ερχόμενη Τετάρτη η Νίκη θα υποδεχτεί τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, σε άλλο ένα δυνατό φιλικό ματς, κόντρα σε ομάδα της Γ΄ Εθνικής.

Θυμίζουμε πως η Νίκη την περασμένη Κυριακή έδωσε το πρώτο φιλικό της παιχνίδι, με αντίπαλο τη Δάφνη στην Ανδραβίδα και επικράτησε με 3-1, δείχνοντας καλά στοιχεία.

Τέλος, σήμερα στις 4.30μ.μ. θα τελεστεί στο γήπεδο του Τραγανού ο αγιασμός όλων των τμημάτων του συλλόγου. Η Διοίκηση καλεί όσους φίλους της ομάδας επιθυμούν να παραβρεθούν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος