FOLLOW US: facebook twitter

Δυναμικό ξεκίνημα για τον Σύλλογο Εστίασης Ήλιδας

Ημερομηνία: 16-12-2021 | Συντάκτης:

Ο πρόεδρος Β. Νηπεργιάλης δίνει το στίγμα του Συλλόγου: «Ξεκινάμε λοιπόν! Με όνειρα, πλάνο και προτάσεις»


Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου


Δυναμικά ξεκινά την πορεία του, ο νεοσύστατος «Σύλλογος Εστίασης Ηλιδας» καθώς μετά τις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ που συγκροτήθηκε σε σώμα με πρόεδρο τον Βασίλη Νηπεργιάλη που πρώτευσε σε σταυρούς, έχει σαν στόχο να στηρίξει τον κλάδο και τους επαγγελματίες της Εστίασης στην περιοχή, να παλέψει για τα προβλήματά τους που ειδικά με την πανδημία έχουν μεγιστοποιηθεί και να δώσει το δικό του στίγμα στα τοπικά και κοινωνικά δρώμενα. Ο Σύλλογος έχει ήδη δώσει δείγματα αγωνιστικής γραφής πριν την επίσημη σύστασή του με δύο απόλυτα επιτυχημένες διαμαρτυρίες που συνοδεύτηκαν με το καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης στο δήμο Ήλιδας στις 10 και 16 Νοεμβρίου στέλνοντας μήνυμα από την Αμαλιάδα για την μη στήριξη των επιχειρήσεων και τα νέα μέτρα για τον διαχωρισμό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων που έχουν πλήξει τις επιχειρήσεις της εστίασης και την αγορά γενικότερα. Πλέον, χαράζει νέα ρότα με την παρουσία του σε όλα τα επίπεδα.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Νηπεργιάλης ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του τονίζοντας:
“Ξεκινάμε λοιπόν ! Με όνειρα , πλάνο και προτάσεις ..
Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους , με ανέδειξαν πρώτο σε σταυρούς και με εξέλεξαν πρόεδρο του συλλόγου “ΕΣΤΙΑΣΗ ΗΛΙΔΑΣ”.
Έχουμε πολλά να κάνουμε έχουμε ακόμα περισσότερα να προτείνουμε ..
Ξεκινάμε με πρώτο στόχο τις ημέρες των Χριστουγέννων να βγάλουμε με δράσεις τους συμπολίτες μας και πάλι έξω με ασφάλεια” Παράλληλα το νέο ΔΣ κοινοποίησε την παρακάτω επιστολή, καλώντας όλους τους επαγγελματίες της εστίασης να εγγραφούν στο Σύλλογο της Ηλιδας για να δυναμώσουν τη φωνή τους, αναφέροντας τα εξής:
«Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε την δημιουργία του Συλλόγου Εστίασης του Δήμου Ήλιδας. Ο Σύλλογος μας αριθμεί ήδη ως σήμερα πάνω από 80 μέλη, ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2021 και εκπροσωπεί τους επαγγελματίες του χώρου της μαζικής εστίασης και αναψυχής
Αποτελείται από 9μελες Διοικητικό Συμβούλιο με 3 ετή θητεία που απαρτιζεται από τους εξής :
Πρόεδρος : Βασίλης Νιπεργιαλης
Αντιπρόεδρος : Γιώργος Σωτηροπουλος
Ταμιας : Γιάννης Κοτσιφας
Γραμματέας : Βασίλης Μπαζός
Μέλη : Νίκος Τσαγρής, Λευτέρης Σαμαράς, Δημήτρης Μόττας, Γιώργος Γκουβερος και Νίκος Παναγιωτοπουλος.
Σκοπός του Συλλόγου είναι η καλύτερη αντιπροσώπευση των επαγγελματιών και η συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου Ήλιδας με απώτερο σκοπό την διευθέτηση των προβλημάτων του κλάδου και τη δημιουργία σχεδίων δράσης.
Όλοι όσοι θέλουν να εγγραφούν ή να ενημερωθούν για να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τον Σύλλογο μας μπορούν να στείλουν mail στο ilidaestiasi@gmail.com. ή να τηλεφωνησουν στο 697 260 8316.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος