FOLLOW US: facebook twitter

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του βουλευτή Α. Νικολακόπουλου – «Έφυγε» από κορονοϊό ο πατέρας του Θεόδωρος

Ημερομηνία: 13-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Slide, Κοινωνία, Νέα

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του βουλευτή Ηλείας Ανδρέα Νικολακόπουλου, καθώς “έφυγε” χθες από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών , ο πατέρας Θεόδωρος, που είχε προσβληθεί από κορονοϊό και νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Πύργου. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τους αγαπημένους του ανθρώπους και την τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας όπου ήταν πολύ αγαπητός.

Ο Θεόδωρος Νικολακόπουλος καταγόταν από τον Αγ. Γεώργιο Λαντζοϊου όμως δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στην Αμαλιάδα όπου δημιούργησε την οικογένειά του και απέκτησε τα δύο του παιδιά, τον Ανδρέα και τη Διονυσία. Για πολλά χρόνια διατηρούσε τουριστικό γραφείο, ήταν αντιπρόσωπος της Ολυμπιακής και μαζί με τα αδέρφια του έφτιαξαν το ιστορικό ξενοδοχείο “Ελληνίς” στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας . ΄Ηταν πάντα ένας ενεργός πολίτης με σημαντική προσφορά στην κοινωνική ζωή του τόπου, ενώ επί σειρά ετών υπηρέτησε το σωματείο του Αστέρα Αμαλιάδας από διάφορες διοικητικές θέσεις.
Ο γιός του Ανδρέας Νικολακόπουλος αποχαιρέτισε τονπατέρα του με ένα συγκινητικό σημείωμα, ευχαριστώντας το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Πύργου και όλους όσους στέκονται στο πλευρό της οικογένειας αυτές τις δύσκολες ώρες, αναφέροντας τα εξής:

ΑΝΤΙΟ…

Από την πρώτη στιγμή ο ιός έδειξε το σκληρό του πρόσωπο. Είναι ένας ιός που δεν κάνει διακρίσεις και μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Δυστυχώς συνέβη και στη δική μου οικογένεια, προσβάλλοντας τον αγαπημένο μου πατέρα Θεόδωρο.
Επέλεξε μάλιστα, με έναν τραγικό συμβολισμό, να τον χτυπήσει την ημέρα που είχε προγραμματίσει τον εμβολιασμό του.
Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Πύργου για τη μεγάλη μάχη που έδωσαν και δίνουν καθημερινά για την αντιμετώπιση πολλών περιστατικών, συμπεριλαμβανομένου και του πατέρα μου.
Αυτές τις ώρες η ζεστασιά της αγάπης και της συμπαράστασης των φίλων είναι πάντοτε αναγκαία και πολύτιμη. Προέχει όμως να διαφυλάξουμε όλοι την υγεία μας και να βγούμε νικητές, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στο κρίσιμο τελικό σημείο της μάχης.
Θέλω λοιπόν να παρακαλέσω όλους τους φίλους που θα ήθελαν να συμπαρασταθούν στη λύπη της οικογένειάς μου να μην το πράξουν με τον τρόπο που έχουμε συνηθίσει, προκειμένου να αποφύγουμε άλλη μια εστία μετάδοσης σε μια περιοχή που είναι στο βαθύ κόκκινο.
Είναι βέβαιο ότι η αγάπη και η συμπαράσταση μπορεί να βρει άλλους τρόπους έκφρασης προσαρμοσμένους στην σημερινή δύσκολη κατάσταση έτσι ώστε σύντομα στο μέλλον να είμαστε υγιείς και να βρεθούμε από κοντά.
Εγώ και η οικογένειά μου σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς.

Ο βουλευτής Ν.Δ. Ηλείας
Ανδρέας Νικολακόπουλος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος