FOLLOW US: facebook twitter

Δύο βραβεία στο Λονδίνο για τον Προκόπη Μανουσόπουλο!

Ημερομηνία: 28-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα
Γι αυτήν του τη φωτογραφία, ο Προκόπης Μανουσόπουλος απέσπασε το 2ο βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας  των βραβείων  SWPA για τον τίτλο «««PHOTOGRAPHER OF THE YEAR 2019»

 

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος καλλιτέχνης φωτογράφος από την Ζαχάρω έλαβε την 2η και 3η θέση στον ετήσιο διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας «PHOTOGRAPHER OF THE YEAR 2019»

Όχι με ένα, αλλά με δύο βραβεία, επιστρέφει από το Λονδίνο ο καταξιωμένος διεθνώς καλλιτέχνης – φωτογράφος από την Ζαχάρω Προκόπης Μανουσόπουλος που είχε επιλεγεί  για μια ακόμα φορά ως ένας εκ των τριών φιναλίστ για την διεκδίκηση του τίτλου  ετήσιου διαγωνισμού φωτογραφίας «PHOTOGRAPHER OF THE YEAR 2019» – «Φωτογράφος της χρονιάς» του WPPI, από τον  Αγγλικό οργανισμό φωτογράφων SWPP. Τα Βραβεία SWPA συνεχίζουν να αποτελούν τον κορυφαίο θεσμό βραβείων φωτογραφίας παγκοσμίως, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν την καλύτερη σύγχρονη φωτογραφία από την προηγούμενη χρονιά, ενώ δίνουν παράλληλα μεγάλη έκθεση, προβολή και ευκαιρίες σε φωτογράφους από όλο τον κόσμο και σε ετήσια βάση.

Ο Προκόπης Μανουσόπουλος συμμετείχε ως υποψήφιος για πρώτο, δεύτερο και τρίτο βραβείο του Φωτογράφου της χρονιάς για το 2019  στις κατηγορίες Fine Art και Open Avant Garde, με δύο εξαιρετικές καλλιτεχνικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες και βραβεύτηκε τελικώς και για τις δύο! Για την μια έλαβε το 2ο βραβείο του «PHOTOGRAPHER OF THE YEAR 2019»  και για την άλλη το 3ο βραβείο και βρέθηκε ξανά στην κορυφή.  Η τελετή βράβευσης έγινε προχθές στο Λονδίνο, όπου παρευρέθηκε και ο ίδιος και παρέλαβε στα βραβεία του. Δηλώνοντας ότι  ‘είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την δεύτερη και τρίτη θέση.  Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά να διαγωνίζομαι και να είμαι ανάμεσα σε τόσο μεγάλους φωτογράφους, πραγματικούς καλλιτέχνες.»

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, ουρανός, κείμενο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΚαι η φωτογραφία που απέσπασε το τρίτο βραβείο στον ίδιο διαγωνισμό

 

Ευτυχώς, που τούτος ο τόπος έχει κάποιους ανθρώπους να ξεχωρίζουν και να μας κάνουν υπερήφανους για το ταλέντο τους και την δουλειά τους.

Θυμίζουμε ότι το 2016 ο Προκόπης Μανσουσόπουλος είχε αναδειχθεί “PHOTOGRAPHER OF THE YEAR» το 2016, όταν η διεθνής Κοινότητα Φωτογράφων SWPP (Society of Wedding & Portrait Photographers), με μια φωτογραφία της Πρωταθλήτριας Ξιφασκίας με αμαξίδιο Έφη στην κατηγορία “PORTRAIT environmental”!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος