FOLLOW US: facebook twitter

Δύο πνιγμοί στην Ηλεία σε ένα 24ωρο!: Τελευταίο μπάνιο για 81χρονη στο Κατάκολο και 62χρονο στα Λεχαινά

Ημερομηνία: 18-06-2019 | Συντάκτης:

Τα μπάνια στη θάλασσα ξεκίνησαν εδώ και λίγες μόνο μέρες και δυστυχώς μέσα σε αυτό το μικρό διάστημα, σημειώθηκαν ήδη τρεις πνιγμοί στην Ηλεία, οι δύο το τελευταίο 24ωρο, όπου μια βουτιά για λίγες στιγμές δροσιάς είχε μοιραία κατάληξη για τους συνανθρώπους μας. Μάλιστα και τις δύο μέρες, ο καιρός ήταν καλός και δεν έπνεαν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή.

Το τελευταίο της μπάνιο έκανε χθες  το μεσημέρι μια 81χρονη γυναίκα , στα «Κουνέλια», στην παραλία Καβουρίου στο Κατάκολο. Την  Μ. Φ εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις της λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι λουόμενοι και αμέσως έσπευσαν αμέσως για βοήθεια με τη συνδρομή και ναυαγοσώστη από γειτονική καντίνα. Παράλληλα σήμανε συναγερμός, έφτασε στο σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το πλήρωμα του οποίου έκανε προσπάθειες να κρατήσει στην ζωή την άτυχη γυναίκα, η οποία αν και μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο το Πύργου, άφησε την τελευταία της πνοή.

Ένα μόλις 24ωρο πριν, 62χρονος από το Τραγανό εντοπίστηκε το Σάββατο το απόγευμα κοντά στην ακτή των Λεχαινών στην παραλία, χωρίς να έχει  αισθήσεις του, από λουόμενους, που έκαναν μπάνιο στην περιοχή. Άμεσα κλήθηκαν το ΕΚΑΒ, η Αστυνομία και το Λιμενικό, ενώ έγινε προσπάθεια επαναφοράς του, με την παροχή των πρώτων βοηθειών, χωρίς ωστόσο να επανέλθει ο άτυχος άνδρας. Δυστυχώς ο 62χρονος είχε καταλήξει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα αίτια του θανάτου των δύο συνανθρώπων μας θα διερευνηθούν μετά την νεκροψία- νεκροτομή στις σορούς τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος