FOLLOW US: facebook twitter

Νέο μακελειό στο δρόμο του θανάτου: Δύο ακόμα νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Πατρών-Πύργου

Ημερομηνία: 03-03-2020 | Συντάκτης:

Δύο ακόμα νέοι άνθρωποι, οικογενειάρχες με ανήλικα παιδιά, έχασαν την ζωή τους στην Πατρών – Πύργου το περασμένο Σάββατο και προστέθηκαν στην μακρά λίστα του θανάτου του δρόμου- καρμανιόλα, πριν ακόμα προλάβει να στεγνώσει το αίμα των δύο νέων παιδιών από την Μανωλάδα.

Νεκροί είναι η Σταυρούλα Γερούλη του Γερασίμου 41 ετών και ο Κώστας Δημητρουλόπουλος του Φωτίου 40 ετών, η πρώτη μητέρα τριών ανηλίκων παιδιών και ο δεύτερος πατέρας διδύμων επίσης ανηλίκων παιδιών!

Το τροχαίο συνέβη στο ύψος των Καμινίων  όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη γυναίκα με  κατεύθυνση την Πάτρα συγκρούστηκε μετωπικά με  το φορτηγάκι που οδηγούσε ο Κώστας Δημητρόπουλος και είχε κατεύθυνση τον Πύργο. Η σύγκρουση δε ήταν τόσο σφοδρή που ο άνδρας εκτινάχθηκε από το φορτηγάκι στην άσφαλτο και η γυναίκα εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό της και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον εγκλωβισμό της. Ωστόσο και οι δυο τους ήταν ήδη νεκροί και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, όπου εκεί παίχτηκε το δεύτερο μέρος της τραγωδίας με τους συγγενείς να μην μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Τα αίτια του τροχαίου, διερευνώνται από την τροχαία, αλλά για μια ακόμα φορά οι υπεύθυνοι για την κατάντια αυτού του δρόμου, δεν θα απολογηθούν σε κανέναν! Αυτό ήταν και το τρίτο διπλό μάλιστα θανατηφόρο τροχαίο το τελευταίο διάστημα στο δρόμο του θανάτου, στο νέο κύκλο αίματος που άνοιξε με τους δύο εκπαιδευτικούς από την Πάτρα, συνεχίστηκε με τα δύο νέα παιδιά από την Βουπρασία και τώρα ήρθαν να προστεθούν δύο ακόμα νέοι άνθρωποι σε αυτό το μακελειό!

Με πόσο αίμα θα πρέπει άραγε να βαφτεί ακόμα αυτή η άσφαλτος για να αφυπνιστεί αυτή η ανεύθυνη κυβέρνηση και ειδικά ο κ Καραμανλής;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος