FOLLOW US: facebook twitter

Δυο κυρίες στο λιμάνι: Μάγεψαν το κοινό Γλυκερία και Ασλανίδου

Ημερομηνία: 06-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Νέα, Πολιτισμός

Μια μαγευτική βραδιά, με τις δυο σπουδαίες και χαρισματικές ερμηνεύτριες, Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου, απόλαυσαν το βράδυ της Κυριακής, Ηλείοι και επισκέπτες που κατέκλυσαν το λιμάνι της Κυλλήνης, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Οι δύο γνωστές ερμηνεύτριες συναντήθηκαν επί σκηνής και ερμήνευσαν γνωστές τους επιτυχίες οι οποίες μάγεψαν τον κόσμο που τραγουδούσε μαζί τους σε όλη σχεδόν τη συναυλία.

Σε μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά Γλυκερία και Μελίνα Ασλανίδου παρουσίασαν ένα ξεχωριστό αυθεντικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες όπως «η νύχτα μυρίζει γιασεμί», «όπου με πας, σε πάω..», «πάρε απόψε, πάρε με», «δεν έχω διεύθυνση», «Πριγκηπέσα» καθώς και άλλα αγαπημένα τραγούδια σταθμούς σημαντικών Ελλήνων δημιουργών, πλαισιωμένες από πολυμελή ορχήστρα.

Με καλοκαιρινή διάθεση, η Γλυκερία, η τόσο σημαντική ερμηνεύτρια που θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της αλλά και η Μελίνα Ασλανίδου με τη μοναδική χροιά της φωνής της, πρόσφεραν μια πραγματικά υπέροχη βραδιά που το κοινό θα θυμάται για καιρό!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος