FOLLOW US: facebook twitter

Δυνατό φιλικό Αίας-ΠΑΟΒ, σήμερα στη Γαστούνη

Ημερομηνία: 18-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ένα πολύ δυνατό θα διεξαχθεί σήμερα στις 5.30μ.μ. στο γήπεδο της Γαστούνης, ανάμεσα στους δύο εκπρόσωπους της Ηλείας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αίας και ΠΑΟ Βάρδας θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος σε δύο εβδομάδες, αν δεν αλλάξει κάτι…

Ένα τεστ προετοιμασίας που προσφέρεται για πιο ασφαλή συμπεράσματα από τους δύο προπονητές, Αλέξη Γαβριλόπουλο και Χρήστο Παρασκευόπουλο. Ο Αίας έχει δώσει μέχρι στιγμής ένα φιλικό με ομάδα της Γ΄ Εθνικής, τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, στο οποίο παρατάχθηκε με πολλές απουσίες. Τα υπόλοιπα ήταν με δύο ομάδες της Α΄ Μεσσηνίας, Α.Ο. Κυπαρισσίας και Π.Α.Ο. Καλού Νερού καθώς και με την Εθνική Ενόπλων.

Για τον ΠΑΟΒ το σημερινό θα είναι το πρώτο με ομάδα της ίδιας κατηγορίας καθώς έχει δώσει μόνο ένα επίσημο φιλικό, κόντρα στον Άρη Πατρών της Α΄ Αχαΐας κι ένα ανεπίσημο με επίλεκτους Ηλείους ποδοσφαιριστές.

Το σημερινό φιλικό αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών φιλάθλων από όλη την Ηλεία καθώς μιλάμε για τις δύο ανώτερες ηλειακές ομάδες φέτος.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος