FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου: Ενημέρωση για την διαχείριση των απορριμμάτων στην Τριανταφυλλιά

Ημερομηνία: 14-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Νέα, Πολιτική
-Συζήτηση και για τα Υπνωτήρια του ΟΣΕ

Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου από εκπρόσωπο της εταιρείας «Μεσόγειος» σχετικά με τη λειτουργία της προσωρινής ενδιάμεσης λύσης διαχείρισης των απορριμμάτων, μέχρι την έναρξη λειτουργίας του έργου: «Κινητή Μονάδα Μηχανικής Ανακύκλωσης και Κομποστοποίησης Νομού Ηλείας 2018-2020», θα πραγματοποιηθεί στη σημερινή συνεδρίαση που θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.

Επίσης στη διάρκεια της, θα γίνει εκλογή αντιπροσώπων του Δήμου Πύργου στο ΦΟΔΣΑ Ν. Ηλείας, εκλογή αντιπροσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του

Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Ύδρευσης Ν. Ηλείας Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αλλά και λήψη απόφασης συγκρότησης του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύργου.

Παράλληλα θα ληφθούν αποφάσεις ορισμού μελών σε διάφορες επιτροπές αλλά και στα ΔΣ της ΔΕΥΑΠ, της ΔΗΚΕΠ και της ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, περιλαμβάνεται και η λήψη απόφαση για το κτίριο των Υπνωτηρίων ΟΣΕ και συγκεκριμένα, δέσμευσης ότι το έργο με τίτλο «Αλλαγή χρήσης –  Δομική και Μορφολογική αποκατάσταση κτιρίου Υπνωτηρίων Ο.Σ.Ε.» θα συμπεριληφθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου όταν αυτό εκπονηθεί (σύμφωνα με την πρόσκληση V του Υπουργείου Εσωτερικών για την υποβολή αιτημάτων ένταξης στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» και β. Τροποποίησης της υπ’ αριθμ. 283/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Λήψη απόφασης για την υποβολή αιτήματος στο πλαίσιο του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στον άξονα προτεραιότητας  «Ανέγερση ή/ και Αποκατάσταση Δημοτικών Κτιρίων» με τίτλο «Ανέγερση και Επανάχρηση δημοτικών κτιρίων» για την ένταξη του έργου «Χρήση – Δομική και μορφολογική αποκατάσταση κτιρίου Υπνωτηρίων ΟΣΕ» προϋπολογισμού 1.874.843,00€», ως προς τον τίτλο του έργου που έχει ως εξής: «Αλλαγή χρήσης – Δομική και Μορφολογική αποκατάσταση κτιρίου Υπνωτηρίων Ο.Σ.Ε.».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος