FOLLOW US: facebook twitter

Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου: Απόφαση επανεξέτασης μεταφοράς και διαχείρισης απορριμμάτων

Ημερομηνία: 27-09-2019 | Συντάκτης:

Την επανεξέταση του θέματος μεταφοράς και διαχείρισης των απορριμμάτων στην Τριανταφυλλιά, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου και μάλιστα τις αμέσως επόμενες ημέρας θα ζητηθεί συνάντηση με το Δ.Σ. του ΦΟΣΔΑ Ηλείας και το εργολάβο του ΧΥΤΥ.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η προγραμματική σύμβαση μεταφοράς των απορριμμάτων του δήμου στην Τριανταφυλλιά, αφού πρώτα ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιάννης Αργυρόπουλος, ενημέρωσε το σώμα για το περιεχόμενο και τους όρους της σύμβασης ενώ τόνισε ότι το εργοστάσιο αναμένεται να λειτουργήσει το 2020 περιλαμβάνοντας και Κέντρο Διαχείρισης Ανακυκλώσιμων Υλικών.

Ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπο9υλος στην τοποθέτηση του, μίλησε για την τιμολογιακή πολιτική που ακολουθήθηκε ενώ επισήμανε ότι οι προηγούμενες αποφάσεις που έχουν ληφθεί τους δεσμεύουν ωστόσο θα πρέπει να τις επανεξετάσουν προγραμματίζοντας μια συνάντηση τόσο με τον εργολάβο όσο και με το Δ.Σ. του ΦοΣΔΑ.

Επιπλέον, στη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου, ελήφθη επιτέλους απόφαση- ομόφωνα- για τη μεταφορά του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στο Δήμο Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος