FOLLOW US: facebook twitter

Δ.Σ. Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας: «Αν και αντίξοοες οι συνθήκες δίνουμε διέξοδο στους συνδημότες μας από τον φόβο του ιού»

Ημερομηνία: 06-10-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Την επαναλειτουργία κάποιων προγραμμάτων και μαθημάτων, αν και οι συνθήκες είναι αντίξοοες, αποφάσισε για την φετινή χρονιά το Δ.Σ της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας,  υποδεικνύοντας όμως και λαμβάνοντας τα απαιτούμενα υγειονομικά μέτρα.

Όπως αναφέρει η πρόεδρος του Δ.Σ του Σωματείου της Παπαχριστοπούλειου Βιβλιοθήκης κ. Άννα Μοσχόβου “ σκεφτήκαμε τη δημιουργία δυνατότητας διεξόδων για τους συνδημότες μας από την εσωστρέφεια και το φόβο που έχει δημιουργήσει ο ιός  και γι αυτόν ακριβώς το λόγο  παρότι είναι αντίξοοες οι συνθήκες, προωθήσαμε την επαναλειτουργία κάποιων προγραμμάτων, εργαστηρίων και δράσεών και ευελπιστούμε στην ανταπόκριση των μελών και φίλων της Βιβλβιοθήκης”.

Έτσι, με βάση το πρόγραμμα που έχει ως τώρα ανακοινωθεί, την φετινή σεζόν θα λειτουργήσουν τα εξής προγράμματα και εργαστήρια:

Α. «Σχολαρχείον» – και γράμματα και τέχνες

Στα πλαίσια του «Σχολαρχείου» – και γράμματα και τέχνες θα λειτουργήσουν οι εξής θεματικές ενότητες- εργαστήρια:

Α’ ΚΥΚΛΟΣ 2020-21

ΔΕΥΤΕΡΑ

11.00-12.00 : «Η συνάντηση της Δευτέρας» / Ενότητα συμμετοχικών παρουσιάσεων από τα μέλη του Σχολαρχείου.

ΤΕΤΑΡΤΗ

19.00-20.00: Παγκόσμια Ιστορία, Διαλέξεις Μαρίας Ευθυμίου/ Επιμέλεια Άννα Μοσχόβου/ έναρξη 07/10/2020

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

11.00-11.50 & 12.00-12.50: «Δημιουργικές πινελιές» με την Καλλιόπη Κοσμοπούλου (η ενότητα διδάσκεται Δαλιάνη 16).

Αναμένεται η δημιουργία των τμημάτων «Ισπανία/Γνωριμία με τη γλώσσα και τον πολιτισμό των άλλων» με τη Νικολέτα Τζώρτζη, εάν υπάρξει συμμετοχή.

Β. «Λέσχη Βιβλίων Αμαλιάδας»

Συζήτηση και σχολιασμός επιλεγμένων βιβλίων, την τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα, ώρα 19.00-20.00 : Υπεύθυνος προγράμματος Π. Τσάγκας

Γ. «Κινηματογραφικές συναντήσεις»

Υπεύθυνος προγράμματος Γ.Καψής (θα ανακοινώνονται οι ταινίες και οι ημερομηνίες, μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα μέλη και τους φίλους ).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος