FOLLOW US: facebook twitter

Δροσερός Δεκαπενταύγουστος στην Ηλεία

Ημερομηνία: 12-08-2022 | Συντάκτης:

Αλλαγή σκηνικού του καιρού με σποραδικές βροχές από σήμερα και αισθητή πτώση θερμοκρασίας

Το πιο δροσερό διάστημα του καλοκαιριού θα είναι οι ημέρες του Δεκαπενταύγουστου, με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, -ζακέτες στα πανηγύρια-, αυξημένη υγρασία και σποραδικές βροχές/καταιγίδες, στην συνέχεια, από τα μέσα της νέας εβδομάδας η θερμοκρασία θα παρουσιάσει σημαντική άνοδο (ενδείξεις καύσωνα).

Αυτό επισημαίνει ο προγνώστης καιρού Θοδωρής Κονδύλης και διαχειριστής του metar.gr αναλύοντας τον καιρό των επόμενων ημερών:

«Την Παρασκευή 12/8 περιμένουμε αρχικά λίγες νεφώσεις, οι οποίες το μεσημέρι και το απόγευμα θα πυκνώσουν με μπόρες, σποραδικές καταιγίδες, οι άνεμοι ασθενείς, η θερμοκρασία όχι πάνω από 32C.

Το Σαββατοκύριακο 13-14/8 ατμοσφαιρική διαταραχή αναμένεται να προκαλέσει άστατο καιρό, κυρίως την Κυριακή. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση, οι μέγιστες τιμές δεν θα ξεπεράσουν τους 29 με 30C, με αρκετή ψύχρα τη νύχτα και νωρίς το πρωί κυρίως στα ηπειρωτικά <15C.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, την Δευτέρα, Δεκαπενταύγουστος, και την Τρίτη 16/8 δεν προβλέπονται βροχές, η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στους 30 με 31C, με αρκετή ψύχρα τη νύχτα και νωρίς το πρωί κυρίως στα ηπειρωτικά <15C. Τέλος, σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας διαφαίνεται από την Τετάρτη 17/8>.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος