FOLLOW US: facebook twitter

Δρόμος – μαρτύριο στα Λιθαράκια

Ημερομηνία: 28-12-2018 | Συντάκτης:

Το δικό τους μαρτύριο ζουν οι κάτοικοι στην περιοχή της οδού Ολυμπίων, όπου σε έναν παράδρομο με μεγάλη κίνηση έναντι του 3ου λυκείου Πύργου, η κατάσταση είναι τραγική. Ο δρόμος με τις λακκούβες του θυμίζει βομβαρισμένο τοπίο και οι κάτοικοι έχουν απηυδήσει. «Αν είχε ρόδες το σπίτι του μου, θα το είχα πάρει να φύγω» δήλωσε κάτοικος της περιοχής, όπου κατηγορεί το δήμο για αδιαφορία.  Η περιοχή είναι ανάμεσα στα Λιθαράκια και το Βιδιά και ο εν λόγω δρόμος εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων που διαμένουν ή περνούν εκεί.

Η Νέλλυ Παναγοπούλου τόνισε πως «… δύο χρόνια παλεύουμε για την επισκευή του. Ήταν μικρές οι λακκούβες και τώρα έχουν γίνει τεράστιες. Τότε έλεγαν πως θα δοθούν χρήματα για την αποκατάσταση του δρόμου. Σήμερα δεν μπορούμε να περάσουμε. Μας λένε ότι όλο θα τον φτιάξουν και τίποτα δεν γίνεται, από την άνοιξη στο φθινόπωρο, μετά το χειμώνα και τίποτα δεν φτιάχτηκε. Ζητήσαμε να περάσουν να δουν τι μπορεί να γίνει αλλά δεν έρχονται. Έφτιαξαν το δρόμο στις προηγούμενες εκλογές και μετά πάλι είχαμε προβλήματα. Σε άλλες περιοχές έφτιαξαν τους δρόμους. Εδώ μέσα στην πόλη δεν γίνεται τίποτα. Πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας αλλά για ποιο δρόμο».

Η Κωνσταντίνα Σιδηροκαστρίτη δήλωσε πως «…ο δρόμος είναι χάλια. Έχουν γίνει ατυχήματα από τις λακκούβες. Πρέπει να δοθεί λύση. Δεν μας προσέχουν καθόλου, να φτιάξουν το δρόμο. Δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι που ζουν εδώ και ο δρόμος έχει μεγάλη κίνηση. Δεν μπορούμε να κοιμηθούμε από αυτή την κατάσταση. Αν είχε ρόδες το σπίτι του θα το είχα πάρει να φύγω. Πρέπει να τον φτιάξουν το δρόμο. Και εμείς άνθρωποι είμαστε. Όχι να έρχονται μόνο για τους ψήφους…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος